Príjemný 1-izbový byt v tichej časti Pezinka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Tehelná
30.5 m²
1
1
1
nie
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
93.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8358x zobrazená v zozname / 258x zobrazená detailne / 258x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj príjemný 1izbový byt v tichom prostredí v Pezinku.

BYT
Svetlý byt disponuje celkovou úžitkovou plochou 30,5 m2. Nachádza sa v panelovej novostavbe z roku 2013 na 1.poschodí z dvoch. Výhodou je bezpečné bývanie v uzavretom areáli s dostatkom miesta pre parkovanie áut.

Prakticky riešená dispozícia bytu pozostáva z otvoreného prepojenia kuchyne s obývačkou a oddeleným priestorom pre posteľ. V kúpeľni so sprchovým kútom je umiestnená aj práčka. Toaleta je súčasťou kúpeľne. Kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi (elektrický sporák, elektrická rúra, digestor) a taktiež chladničkou a mrazničkou. Francúzsky balkón je prístupný z obývacej časti. Kúrenie bytu je zabezpečené radiátormi. Byt sa predáva čiastočne zariadený.

LOKALITA


Lokalita Tehelnej ulice ponúka dostatočnú dopravnú dostupnosť aj občiansku vybavenosť. Centrum mesta je vzdialené do 10 minút od bytu. Dobre vybudovaná infraštruktúra a občianska vybavenosť sú zárukou spokojného a kvalitného bývania. Kúpa tohto bytu je zároveň výborná investičná príležitosť, nakoľko byty v tejto lokalite patria k žiadaným nehnuteľnostiam na prenájom.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Pezinku na ulici Tehelná

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Tehelná v Pezinku v cene 93.900,- € je o 26.953 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Pezinku. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Pezinku. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 jednoizbových bytov v Pezinku. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

93.900,- €
Cena nehnuteľnosti 89.990,- € 145.000,- €
30.5 m²
Celková rozloha 30.5 m² 70.29 m²
30.5 m²
Úžitková plocha 30.5 m² 34.09 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha30.5 m²
Úžitková plocha30.5 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Plynnie
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--106 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny