Rača: Na predaj pekný dom pod lesom/eng.text inside

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Podkarpatská
300 m²
600 m²
3
5
áno - 2 autá
úplne prerobený
verejný vodovod
230/400V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
998.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

186340x zobrazená v zozname / 8579x zobrazená detailne / 435x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj luxusný 5-izbový rodinný dom v tichej ulici priamo pod lesom v Rači. Dom s rozlohou 300m2 sa nachádza sa pozemku s výmerou 600m2 a krásnym výhľadom.

Dom pozostáva z troch podlaží:



- na vstupnom podlaží sa nachádza otvorená dispozícia obývačky a kvalitnej kuchyne, jedálne, pracovne, kúpeľne s WC a tichej terasy so sedením a krásnym výhľadom. Na tomto podlaží je tiež vstup do dvojgaráže.

- na prvom poschodí, t.j. v nočnej časti domu sa nachádzaj´tri veľké spálne, šatník, veľká kúpeľňa a vstavaný šatník a veľký balkón

- na prízemí domu sa nachádza veľká spoločenská časť pozostávajúca s herne, sauny, telocvične, kúpeľne vstupu záhrady a tiež práčovne a technickej miestnosti

K dispozícií je tiež príjemná tichá upravovaná záhrada poskytujúca súkromie.


Dom je vybavený plne vybavenou kuchyňou s kvalitnými spotrebičmi, vrátane pračky, podlahové kúrenie, radiátory, vstavané skrine, Iinternet a KTV.

Cena: 998.000,-Eur



Naše hodnotenie nehnuteľnosti: ٭٭٭٭٭

For sale luxurious 5-bedroom family house with a floor area of 300m2, wich is located in the in a quiet street, right next to the forrest of Malé Karpary, with a land with an area of 600m2.

This is a three storey house and consists of:



- central floor wih an open-plan living room and fully equipped quality kitchen, dining room, livingroom, office, bathroom with shower corner and toilet, This floor offers an access to the sunny terrace and garden, with an amazing view. From this floor is an access to the double garage

- on the first floor there are three separated bedroom, closet, master bathroom with bathtube, separated toilet, From two of the bedrooms is an access to the large sunny balcony with a view.

- the ground floor consits of the grand open-space play room with, indoor sauna, fittness, bathroom, laundry, technical room and garden access. Quiet, sunny and landscaped garden provides an absolut privacy.

The house is offered equipped with all kitchen and electrical appliances (floor heating, connection for cable TV and Internet, alarm), built-in wardrobes,

The location above Rača provides a safe, living with privacy with good transport the old Rača center and the city center of Bratislava. The great benefit is the locaton right by the forrest.

Price: 998.000,-Eur



Our rating: ٭٭٭٭٭

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Rača na ulici Podkarpatská

Inzerovaný rodinný dom na ulici Podkarpatská v Bratislave - Rača v cene 998.000,- € je o 480.487 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Bratislave - Rača. Rozloha je o 129 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Rača. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Bratislave - Rača. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903853.., uveďte číslo ponuky ZR-73...

Pozícia realitnej ponuky

998.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 1.750.000,- €
600 m²
Rozloha pozemku 132 m² 1280 m²
200 m²
Zastavaná plocha 100 m² 400 m²
300 m²
Celková rozloha 100 m² 960 m²
300 m²
Úžitková plocha 22 m² 510 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku600 m²
Zastavaná plocha200 m²
Celková rozloha300 m²
Úžitková plocha300 m²
Počet poschodí3
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
KanalizáciaČOV
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Lódžianie
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-736780 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny