RADO I Na predaj stavebný pozemok, 600 m2, Trenčianske Jastrabie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianske Jastrabie
Ulica.: Nové Hôrky
600 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
žumpa
predaj - Pozemky - bývanie
72.900,- €
121,50 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

10539x zobrazená v zozname / 1007x zobrazená detailne / 353x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj rovinatý stavebný pozemok s právoplatným stavebnýcm povolením v obci Trenčianske Jastrabie o výmere 600 m2 (dĺžka pozemku je 28 m a šírka je 21 m). V ceně pozemku je projekt na výstavbu rodinného domu, na ktorý je vydané stavebné povolenie - môže sa tak začať ihneď stavať. Detailnejšie podklady k projektu sú k dispozícii na vyžiadanie. V blízkosti pozemku sa nachádza elektrická a plynová prípojka. K pozemku vedie nová asfaltová prístupová cesta s osvetlením.

Obec Trenčianske Jastrabie je vzdialená od Trenčína iba 14 km, disponuje všetkou občianskou vybavenosťou (autobusové a železničné spojenie, materskú škôlku, základnú školu, obchod, poštu, zdravotné stredisko) a kompletnou infraštruktúrou, čo poskytuje komfort bývania v danej lokalite. V okolí je krásna príroda, ktorá poskytuje možnosť turistiky a ďalšieho rekreačného vyžitia. Považsky Inovec je vzdialený iba 7 km od obce.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Trenčianskom Jastrabí na ulici Nové Hôrky

Rozloha pozemku na bývanie 600 m2 je o 578 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Trenčianskom Jastrabí.

Pozícia realitnej ponuky

72.900,- €
Cena nehnuteľnosti 29.800,- € 690.000,- €
600 m²
Rozloha pozemku 456 m² 37134 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku600 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Inžinierske sieteáno
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2391 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.