REZERVOVANÉ - Predaj, pozemok pre rodinný dom, 1237 ...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Ludrová
1237 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Pozemky - bývanie
48.000,- €
38,80 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

4632x zobrazená v zozname / 488x zobrazená detailne / 48x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj stavebný pozemok o výmere 1237m2, nachádzajúci sa v dolnoliptovskej obci Ludrová, cca 5 min. autom od okresného mesta Ružomberok. Rovinatý, slnečný pozemok má rozmer 13 x 93 a je vhodný na výstavbu rodinného domu. Keďže je obcou plánovaná výstavba prístupovej cesty z oboch strán, bude možné pozemok v prípade záujmu rozdeliť na dva pozemky.
V súčasnosti prebieha zo strany obce výstavba prístupovej komunikácie a plánuje sa začať s výstavbou vodovodu a kanalizácie.

VÝHODY:


Novovznikajúca lokalita individuálnej zástavby rodinných domov, rovinatý a slnečný pozemok, plánovaný prístup na pozemok z oboch strán - možnosť rozdeliť pozemok na dve parcely
LOKALITA:
Obec Ludrová sa nachádza v ústí Ludrovskej doliny približne 4 km východne od Ružomberka. Práve pre blízkosť okresného mesta, ale zároveň pokojným vidieckým prostredím, sa obec stala vyhľadávanou pre záujemcov o výstavbu rodinných domov.

NÁZOR MAKLÉRA:


Ponúkaný pozemok má vzhĺadom na potenciál danej lokality priaznivo nastavenú cenu. U tohto pozemku by som vyzdvihol možnosť jeho rozdelenia, čo pri jeho rozmeroch cca 13,5m x 93 m zabezpečí jeho lepšiu využiteľnosť. ID ponuky: RK-65389

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Ludrovej

Rozloha pozemku na bývanie 1237 m2 má priemernú rozlohu pozemku na bývanie v Ludrovej.

Pozícia realitnej ponuky

48.000,- €
Cena nehnuteľnosti 48.000,- € 235.000,- €
1237 m²
Rozloha pozemku 474 m² 1237 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1237 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-65389 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.