Rezervované - Útulný 2 izbový byt - Klokočina

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
65 m²
predaj - 2-izbový byt
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7064x zobrazená v zozname / 810x zobrazená detailne / 214x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 2 izbový byt



Byt o rozlohe 65m2 prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2016, zmena dispozície, plastové okná, murované jadro, dlažby - obklady, laminátové podlahy, stierky, elektroinštalácia. Nachádza sa na 2/12 poschodí.

Dispozícia: vstupná chodba, šatník - komora, obývacia izba s výstupom na balkón, spálňa, kúpeľňa, toaleta, kuchyňa, pivnica (1,7 m2).

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, konkrétne strecha (aj zateplená), stúpačky, fasáda plus zateplenie, balkóny, spoločné priestory.

Lokalita: Klokočina je vyhľadávaná lokalita vďaka svojej občianskej vybavenosti a dobrej dostupnosti do centra mesta alebo na diaľnicu. V okolí bytovky sa nachádza MHD, škola, škôlka, obchody, detské ihriská, pošta.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 115940



Cena: 125 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha65 m²
Statusaktívne