Rodinný dom DVOJGENERAČNÝ Zvolen Zvolenská Slatina 953 m2 na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
200 m²
953 m²
2
5
áno
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
233.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

23305x zobrazená v zozname / 932x zobrazená detailne / 343x zobrazená detailne tento mesiac

NOVÁ CENA


Rodinný dom ( 2 bytové jednotky) je po veľkej rekonštrukcií. Tento dom je vhodný pre viac početnú rodinu, dvojgeneračné bývanie, alebo aj na podnikanie. Pozemok má rozlohu 953 m2. Vrchné podlažie je novovybudované podkrovie so strechou BRAMAC.

Vrchný byt má obytnú plochu 102 m2 v ktorom je veľká obývacia miestnosť s kuchyňou a balkónom. Tento byt má 3 izby a výstup na veľkú terasu, kúpeľňu s vaňou a so strešným oknom, samostatné WC, špajza, kuchyňa s balkónom. V izbách sú drevené parkety. V kuchyni a obývačke je laminátová podlaha, v ďalších priestoroch je dlažba. Vykurovanie je zabezpečené radiátormi.

Prízemie o výmere 100 m2 obrovskú obývačku spojenú s kuchyňou a jedálenským kútom. Ďalej jedna izba , kúpeľňa a samostatné WC. Nachádza sa tam nový krb, ktorý vykuruje aj byt na poschodí. Pretože sú urobené prieduchy. Obrovská obývacia izba spojená s kuchyňa a. Vykurovanie prízemia je zabezpečené podlahovým kúrením. Prízemie je pripravené v stave tesne pred dokončením. Materiál na dokončenie je k dispozícií.

Suterén – dom je čiastočne podpivničený a suchý, momentálne je suterén využívaný ako skladové priestory. Možnosť využitia ako hobby miestnosť a práčovňa. Je tam zavedený prívod teplej aj studenej vody. Vykuruje sa radiátormi. V suteréne sú aj dve malé pivnice na uskladnenie ovocia a zeleniny. V celom dome sú plastové okná aj so sieťkami proti hmyzu. Fasáda rodinného domu bola robená v roku 2018. Dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 953 m2 z toho zastavaná plocha je 442 m2. Kúrenie v celom dome je zabezpečené plynovým kotlom.
Na pozemku pri dome je garáž na ktorej je postavený letný domček. Vedľa garáže je studňa s čistou vodou. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Sofistikovane a veľmi dobre premyslene je možnosť prepájať vodu zo studne (ktorá je čistá) s vodou s vodovodu. Dá sa prepojiť aj tak, že voda zo studne ide do WC a kúpeľne a ostaté je napojené na vodovod. Obec Zvolenská Slatina ponúka vynikajúcu občiansku vybavenosť a výbornú dostupnosť do Zvolena - vlaková zastávka 5 min od domu a autobusová 10 min. Nájdete tu školu, škôlku, poštu, lekára (pre deti aj dospelých, ženská ambulancia), lekáreň, potraviny. Dom sa predáva čiastočne zariadený . Cena nehnuteľnosti je 233.000,-EUR. Pre viac informácií kliknite na: https https: //www.akmkapital.sk/rodinny-dom-zvolen-zvolenska-slatina-953-m2-780625

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: Tel. č. .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Zvolene

Inzerovaný rodinný dom vo Zvolene v cene 233.000,- € je o 1.526.900 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu vo Zvolene. Rozloha je o 562 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu vo Zvolene. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 7 rodinných domov vo Zvolene. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

233.000,- €
Cena nehnuteľnosti 54.000,- € 685.000,- €
953 m²
Rozloha pozemku 512 m² 12999 m²
442 m²
Zastavaná plocha 121 m² 670 m²
953 m²
Celková rozloha 85 m² 2015 m²
200 m²
Úžitková plocha 1 m² 410 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku953 m²
Zastavaná plocha442 m²
Celková rozloha953 m²
Úžitková plocha200 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Lódžiaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1014 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny