Sitno ako na dlani z chaty pri Počúvadlianskom jazere

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Štiavnica
120 m²
2028 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
259.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1990x zobrazená v zozname / 172x zobrazená detailne / 172x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame vo výhradnom zastúpení majiteľa novovybudovanú rekreačnú chatu v chránenej krajinnej oblasti Štiavnických vrchov. Umiestnená je vo svahu pod horou, čo zaručuje dostatok súkromia pre dokonalý relax. Dispozícia chaty je nasledovná: vstupná hala s krásnym výhľadom priamo na Sitno, plne vybavená kuchyňa s obývačkou, v ktorej príjemnú atmosféru dotvára krb a použité materiály drevo a kameň. Na poschodí sú dve spálne, v jednej je masívna dubová posteľ na mieru, v ďalšej sú štyri postele. V suteréne je kúpelňa s WC, infrasauna a vinárnička. Chata je veľmi útulná a okrem krbu sa vykuruje aj elektrickými radiátormi, ktoré je možné ovládať na diaľku. Suterén má podlahové kúrenie. Celý objekt je zabezpečený kovanými mrežami a spevnenými dverami. Okolie chaty je stupňovité, vysadené rôznymi druhmi zelene. Vybudovaný je prístrešok pre dve autá, terasa so slnečníkom, domček pre deti. Prístupová cesta je neudržiavaná. V zime je prístup len terénnym autom, zvyšok roka bežne prejazdný osobným autom. Blízkosť jazera ponúka bohaté športové vyžitie počas celého roka. V lete je Počúvadlo miestom kultúrnych podujatí a obľúbenej turistiky. Výhodou je umiestnenie mimo rušného najviac navštevovaného centra a blízko od Banskej Štiavnice (len 11km). Miesto, ktoré ponúka obrovské možnosti na relax v prírode a objavovanie čarovných zákutí Štiavnických vrchov.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Banskej Štiavnici

Inzerovaný rodinný dom v Banskej Štiavnici v cene 259.000,- € je o 45.882 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Banskej Štiavnici. Rozloha je o 7 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Banskej Štiavnici.

Pozícia realitnej ponuky

259.000,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 399.000,- €
2028 m²
Rozloha pozemku 121 m² 2691 m²
120 m²
Úžitková plocha 1 m² 300 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2028 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289242546980 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.