Slnečný 3-izbový byt (75 m2) s LODŽIOU v PÔVODNOM STAVE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Bieloruská
75 m²
3
2
3
pôvodný
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
159.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

16632x zobrazená v zozname / 631x zobrazená detailne / 368x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/MY

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj SLNEČNÝ 3-izbový byt v PÔVODNOM STAVE s LODŽIOU a PIVNICOU v lokalite Bratislava II. Podunajské Biskupice na ulici Bieloruská. Byt má celkovú výmeru 74,79 m2 (byt 66,09 m2, lodžia 4,40 m2 a pivnica 4,30 m2). Nachádza sa na 2. poschodí v 3 poschodovom zateplenom a kompletne zrekonštruovanom bytovom dome. Byt je orientovaný do ulice plnej zelene. Dispozícia: PRIESTRANNÁ OBÝVACIA IZBA s výstupom na LODŽIU, spálňa, izba, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, šatník, predsieň a chodba.

Výhody:


❶ Lodžia
❷ Pivnica

❸ Zateplený dom


❹ Občianska vybavenosť

STAV BYTU:


Byt má nové plastové okná s interiérovými žalúziami, inak je v pôvodnom stave. Nový majiteľ si ho tak môže prerobiť presne podľa svojich predstáv. Zároveň disponuje presklenou lodžiou. Veľkou výhodou je aj samostatný ŠATNÍK (3 m2), ktorý poskytuje dostatok úložného priestoru. V pivnici je k dispozícii k bytu celý samostatný murovaný pivničný priestor o celkovej výmere 17m2. Tento priestor má okná, takže je možné si v ňom zariadiť napríklad vlastnú posilňovňu alebo iný funkčný priestor.
PRE LEPŠIU PREDSTAVU SÚ VO FOTOGRAFIÁCH UKÁŽKY VIRTUÁLNE PREROBENÉHO BYTU.
V nižšie priloženom linku /ktorý je potrebné skopírovať a vložiť do webového prehliadača/ je interaktívna 3D prehliadka virtuálne prerobeného bytu. Jeho spustenie trvá cca 15 sekúnd. Pohyb v priestore je možný prostredníctvom šípok na klávesnici a náklon kamery ľavým tlačidlom na počítačovej myši.

https://floorplanner.com/360vr/

LOKALITA:


V blízkom okolí domu je VYNIKAJÚCA OBČIANSKA VYBAVENOSŤ. Iba tri minúty chôdzou sú potraviny TESCO. Neďaleko sú tiež potraviny LIDL, BILLA, školy (materská, základná, gymnázium), reštaurácie a kaviarne. Hneď za domom je veľký park s detskými ihriskami. Rýchle je aj napojenie autom na diaľničný obchvat. Pár minút chôdzou sú zastávky MHD. Vo vzdialenosti 5 minút jazdy bicyklom sa rozprestiera LESOPARK VRAKUŇA, ktorý poskytuje široké možnosti športu a oddychu. Sú tu detské ihriská, cyklodráha, rozhľadňa, WORKOUTOVÁ posilňovňa a taktiež pekné rameno Malého Dunaja.

Nezmeškajte príležitosť vidieť tento slnečný byt osobne a kontaktujte nás ešte dnes. Radi Vám zabezpečíme obhliadku a zodpovieme všetky Vaše otázky. Tešíme sa na Vás!

/ PREDAJ / 3-IZBOVÝ BYT / 75 m2 / BRATISLAVA II. PODUNAJSKÉ BISKUPICE / BIELORUSKÁ ULICA / PÔVODNÝ STAV / LODŽIA / PIVNICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice na ulici Bieloruská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Bieloruská v Bratislave - Podunajské Biskupice v cene 159.000,- € je o 113.639 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 10 trojizbových bytov v Bratislave - Podunajské Biskupice. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0908.., uveďte číslo ponuky ZR-MS...

Pozícia realitnej ponuky

159.000,- €
Cena nehnuteľnosti 149.500,- € 309.900,- €
75 m²
Celková rozloha 66 m² 101.09 m²
75 m²
Úžitková plocha 3 m² 92 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha75 m²
Úžitková plocha75 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MS-36E ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.