Stavebný pozemok o výmere 1500 m2 - Horný Kalník

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Turčianske Jaseno
1500 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

8444x zobrazená v zozname / 789x zobrazená detailne / 406x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Reality Center ponúka na predaj stavebný pozemok, ktorý sa nachádza na konci Horného Kalníka. Zapísaný v katastri Turčianske Jaseno. Rozprestiera sa popri asfaltovej ceste cez dedinu a je mierne svahovitý. Pozemok má ideálnu orientáciu juhozápad, vďaka čomu si Váš budúci dom bude užívať množstvo prirodzeného svetla. Tento exkluzívny pozemok ponúka to najlepšie z oboch svetov – pokojné a tiché prostredie s ľahkým prístupom ku všetkému, čo potrebujete cca 6km od Mesta Martin.. K pozemku je už vypracovaný hotový projekt rodinného domu. Tento pozemok na ( parc. č. 1275/4, 1275/2) bude mať pri predaji nachystané všetky prípojky – elektrina, voda a predpríprava na kanalizáciu, takže ide o ideálnu investíciu. Predstavte si svoj vysnívaný dom doplnený krásnou záhradou a ovocným sadom v tejto prestížnej lokalite, kde si môžete užívať pohodlie a zároveň byť obklopený zeleňou a pokojom. Využite jedinečnú príležitosť zabezpečiť si svoj kúsok raja. Pre bližšie informácie nás kontaktujte ešte dnes, aby ste sa dozvedeli viac o tejto výnimočnej ponuke a začnite plánovať svoj vysnívaný dom už teraz.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Turčianskom Jasene

Rozloha pozemku na bývanie 1500 m2 je o 674 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Turčianskom Jasene. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 pozemkov na bývanie v Turčianskom Jasene. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0918.., uveďte číslo ponuky ZR-24...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1500 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Orientáciajuhozápadná
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-24-027 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.