STORM REAL KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ a NEPOUŽÍVANÝ 2 izb. BYT ZNIEVSKA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Znievska
37 m²
12
1
2
po rekonštrukcii
áno
predaj - 2-izbový byt
155.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4395x zobrazená v zozname / 317x zobrazená detailne / 317x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť STORM real Vám ponúka na predaj práve dokončený nanovo kompletne nadštandardne zrekonštruovaný 2i byt na Znievskej ul o výmere 37m2, ktorý aj napriek nízkemu poschodiu (1 poschodie z 12 poschodia) ponúka príjemné výhľady do okolia a na jazero Draždiak. Taktiež poteší stav bytového domu- nová strecha, zateplená fasáda, nové stúpačky v celom obytnom dome, nové vchodové brány, moderné schránky, ale i čisté zrekonštruované spoločné priestory, ktoré zvyšujú štandard pohodlného bývania. Váš nový, šikovný byt sa nachádza v tesnej blízkosti jazera Draždiak a petržalskej hrádzi, na skok sú obchody BILLA, LIDL, zdravotné stredisko Strečnianska, nemocnica Antolská, parčík, materská škôlka i základná škola, zastávky MHD, športoviská, či kostol všetko do päť minút pešo. nemocnica Antolská, park. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome na veľkých parkoviskách pred domom z obidvoch strán. K bytu prináleží pivnica.


Dispozícia bytu: samostatná chodba, obývačka spojená s kuchyňou, samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom spoločná s WC.

Byt je po kompletnej novej modernej a nepoužívanej rekonštrukcii. V rámci rekonštrukcie boli vymenené: nové bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná so novými žalúziami, nové kvalitné plávajúce laminátové podlahy tvrdosti 8mm. Kúpeľňa: nový sprchový kút + nová batéria, kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou, nové veľkoformátové moderné obklady i veľkoformátová dlažba, bodové osvetlenie. Nové WC zn. Geberit s dvojitým splachovaním, vývod a prívod na práčku i sušičku. V celom byte sú nové biele kvalitné drevené interiérové drevené dvere + drevené zárubne a moderné hranaté kľučky.
Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody a odpadu.
Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka; nová skrinka na wifi router-optiku bodové stropné osvetlenie v celom byte -sadrokartónové stropy, nové osadené nové vypínače+zásuvky; vývody pre osadenie svietidiel a predprípravou na klimatizáciu, revízna správa z elektroinštalácie je samozrejmosťou.


V CENE BYTU je úplne nová moderná kuchynská linka značky DECODOM v trendovej farbe kašmír vrátane všetkých zabudovateľných spotrebičov zn.CONCEPT /umývačka riadu, digestor, sklo-keramická varná indukčná doska, teplovzdušná rúra a vysoká chladnička s mrazničkou/. Byt je kompletne vybavený na mieru robeným kvalitným nábytkom vo farbe kašmír s kombináciou dreva a v identickej farbe s podlahou - hala: šatníková skriňa s nadstavcami a úložným priestorom na topánky, kabáty, kabelky, v spálni na mieru robená 3-dielná rolldor skriňa so šuplíkmi, policami a či vešaním, nad posteľou úložné nadstavce s policami a sektorové poličky na knihy, čo je zahrnuté v cene.
Mesačné náklady iba 90,-€ vrátane FO + elektrina 15,-eur.
Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome a časť prislúcha k bytu.

Možný úver, byt je bez akýchkoľvek tiarch!



Cena tejto nehnuteľnosti je 155.000,-Eur.


K cene sa pripočíta provízia vo výške 3.000,-Eur:


PORADENSKÝ SERVIS:
- komplexné hypotekárne poradenstvo spojené s poskytnutím HÚ (výber najvhodnejšieho bankového produktu s najvýhodnejšími podmienkami pre Vás)
- poradenstvo pri ochrane finančných prostriedkov (hotovosť, HÚ, vinkulácia, notárska úschova atd)

PRÁVNY SERVIS:


- právne poradenstvo, preveríme právny stav a ťarchy,
- vypracovanie rezervačných zmlúv, zmlúv o budúcej kúpe, vypracovanie Kúpnych zmlúv, nájomných zmlúv, zmlúv o krátkodobom nájme, vypracovanie Dodatkov k zmluvám, Plnomocenstiev, vypracovanie Protokolu o odovzdaní bytu do vlastníctva
- V CENE JE PRÁVNY SERVIS - vypracovanie rezervačných a KÚPNYCH ZMLÚV a NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA
- ASISTENCIA pri prepise energií, ODOVZDANIE BYTU do VLASTNÍCTVA
Spoločnosť

STORM real s.r.o.

je OVERENÝM ČLENOM Združenia realitných kancelárií Slovenska.
COPYRIGHT

STORM real s.r.o.

– Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie

STORM real s.r.o.

.

Bližšie informácie:


Kontakt:
Mgr. Tatiana Halajová

STORM real s.r.o.




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Znievska

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Znievska v Bratislave - Petržalka v cene 155.000,- € je o 18.606 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 17 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 35 dvojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0918523.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

155.000,- €
Cena nehnuteľnosti 120.000,- € 250.000,- €
37 m²
Celková rozloha 36.19 m² 81.8 m²
37 m²
Úžitková plocha 35 m² 74 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha37 m²
Úžitková plocha37 m²
Poschodie1
Počet poschodí12
Počet izieb2
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Pivnicaáno
Výťaháno
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-812572 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.