TUreality ponúka na prenájom útulnú garsónku v novostavbe na Starých g

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
26 m²
neuvedené
pôvodný
prenájom - Garsónka - Novostavba
550,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

6732x zobrazená v zozname / 270x zobrazená detailne / 217x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na prenájom útulnú garsónku s parkovaním v Novostavbe na Starých gruntoch. Garsónka má výmeru 26,5 m2 a nachádza sa na prízemí Novostavby z r. 2023.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, izby prepojenej s kuchynským kútom a priestrannej kúpeľne s WC. Prenajíma sa kompletne zariadená a je vhodná pre zodpovedného jednotlivca bez domácich zvierat. V kúpeľni je sprchový kút a práčka, v izbe rozťahovací gauč (možnosť výmeny za klasickú posteľ), skriňa pri vstupe do bytu.
Novo postavená bytovka sa nachádza na západnom svahu Starých gruntov v novej rezidenčnej zóne nad Líščím údolím. V okolí je kompletná občianska vybavenosť a dobrá dostupnosť do mesta, resp. na bratislavský obchvat. V tesnej blízkosti je Lidl, reštaurácie, MŠ, zdravotné stredisko, pošta, banka, MHD zastávka.
V cene nájmu je jedno vonkajšie parkovacie miesto.

Cena mesačného nájmu je 550,-Eur vrátane energií. Pri podpise NZ sa hradí 1x nájom, 1x depozit a 1x sprostredkovateľská provízia RK. Voľná od 1.6.2024.
V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku26 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené ztehla
Novostavbaáno