Veľká rekreačná chata pri lyžiarskom stredisku Bezovec na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
150 m²
1237 m²
predaj - Chata
149.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3113x zobrazená v zozname / 425x zobrazená detailne / 425x zobrazená detailne tento mesiac

Viac podlažná prevádzky schopná rekreačná chata na vlastnom pozemku, pri turistickej trase na hrad Tematín a v obkolesení hôr Považského Inovca na predaj.
Výhodou tejto nehnuteľnosti je jej situovanie v celoročne atraktívnom prostredí vyhľadávanej turistickej lokalite zasnežovaného areálu Ski Bezovec. Chata je určená skôr na podnikateľské zámery, vďaka plne funkčnej praktickej kuchyni, vnútornému menšiemu reštauračnému sedeniu, ubytovaniu ( poschodie-7 izieb cca 4 postele a jedna obytná bunka s kuchynkou, spoločenskou miestnosťou a veľkou spálňou 8 postelí) vonkajšej terasy a prízemnému bufetu. Je tu však aj možnosť bývania ( obytné priestory so sociálnym zariadením) a zároveň prevádzkovania chaty. Chata je vykurovaná krbom cez výmenník do radiátorov a je napojená na obecný vodovod. Podkrovné izby ( dve po 4 postele) ,sú vykurované elektrickými vyhrievačmi. V prízemí je situovaná garáž a skladové priestory. Veľkou výhodou je atraktívne prostredie vďaka cyklotrasám –Považský Inovec, turistike- hrad Tematín, lyžovaniu –Ski Bezovec cca 100 metrov, hubárčeniu v dubových lesoch a minerálnemu prameňu v blízkosti krásnych kopaníc Starej Lehoty –Domináky. Ak máte chuť zmeniť svoj život, bývať v prírode a zároveň podnikať tak tento priestor po určitej rekonštrukcii Vám ponúkne všetko to, čo doň vložíte. Táto nehnuteľnosť je však vhodná aj pre väčšiu rodinu na chatárčenie.
Vďaka kvalitnej asfaltovej komunikácii a iba 13 km vzdialenému diaľničnému privádzaču je táto lokalita často a výrazne navštevovaná. Kúpeľne mesto Piešťany je vzdialené iba 21 km.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Novom Meste nad Váhom

Inzerovaný chatu v Novom Meste nad Váhom v cene 149.000,- € je o 29.159 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Novom Meste nad Váhom. Rozloha je o 96 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Novom Meste nad Váhom.

Pozícia realitnej ponuky

149.000,- €
Cena nehnuteľnosti 21.000,- € 220.000,- €
1237 m²
Rozloha pozemku 60 m² 11998 m²
150 m²
Úžitková plocha 10 m² 420 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1237 m²
Úžitková plocha150 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-287547902926 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.