Zachovalý dom v malebnej obci Kálnica na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
125 m²
1131 m²
predaj - Chata
84.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2758x zobrazená v zozname / 306x zobrazená detailne / 306x zobrazená detailne tento mesiac

Zdravý tehlový dom s pekným slnečným pozemkom až ku potoku v centre koncovej obce Kálnica vzdialenej iba 7 km od okresného Nového Mesta nad Váhom na predaj.

Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave, ale vo veľmi dobrej kondícii vrátane strechy a aj pivničných priestorov. Dom je momentálne neobývaný je však napojený na všetky dostupné IS ( voda, plyn, elektrika) a vďaka dispozícii( tri izby, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, špajza, manzardka) vie ponúknuť dostatočný priestor bežnej 4 člennej rodine. V prípade potreby vie podkrovie ponúknuť ďalší obytný priestor samozrejme to všetko po rekonštrukcii. Pivnice pod domom tvoria zhruba ¾ obytnej plochy a ponúkajú technické a aj odkladacie priestory vrátane čerpadla na vlastnú studňu. Súčasťou predávanej nehnuteľnosti sú aj menšie hospodárske priestory, dvor so vstupom z prístupovej cesty a veľká slnečná juhovýchodne orientovaná záhrada končiaca pri potoku. Ak hľadáte dom ,alebo chalupu v dobrom stave, s dobrou dispozíciou v zaujímavej lokalite ( blízkosť diaľnice cca 4 km, lyžiarske stredisko km nad obcou) a máte radi hornaté okolie tak príďte na obhliadku. Celý pozemok je vedený ako stavebný, čo dáva tejto nehnuteľnosti ešte flexibilnejšie využitie.

Obec Kálnica je stredne veľká netranzitná obec obklopená lesmi Považského Inovca, má dostatočnú občiansku vybavenosť je známa vďaka SKI Kálnica a cyklobikovej zjazdovke, a jej najväčšou devízou je blízkosť diaľnice a väčšieho okresného mesta s veľkým priemyselným parkom. Vďaka celému okoliu, ( hrad Beckov cca 5 km, prírodné kúpalisko Zelená Voda cca 4km, kúpelne mesto Piešťany 26km ) je obec vyhľadávaná na trvalé bývanie, ale aj chalupárčenie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Novom Meste nad Váhom

Inzerovaný chatu v Novom Meste nad Váhom v cene 84.000,- € je o 15.868 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Novom Meste nad Váhom. Rozloha je o 121 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Novom Meste nad Váhom.

Pozícia realitnej ponuky

84.000,- €
Cena nehnuteľnosti 21.000,- € 220.000,- €
1131 m²
Rozloha pozemku 60 m² 11998 m²
125 m²
Úžitková plocha 10 m² 420 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1131 m²
Úžitková plocha125 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-7_288319725299 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.