JEDINEČNÝ - 2 IZBOVÝ BYT s veľkorysou výmerou až 73m2 - NOVÁ DUBNICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Nová Dubnica
73 m²
predaj - 2-izbový byt
129.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2601x zobrazená v zozname / 222x zobrazená detailne / 26x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj tento nádherný 2 izbový byt s veľkorysou výmerou podlahovej plochy až 73 m2 nachádzajúci sa na 3 poschodí tehlového bytového domu v meste Nová Dubnica, ktorá Vás očarí pokojným a komfortným prostredím a vtiahne do svojej nádhernej atmosféry. Byt sa predáva kompletne zariadený !

TECHNICKÁ STRÁNKA NEHNUTEĽNOSTI: Ako môžete vidieť na fotografiách nehnuteľnosť ako taká si prešla modernou a nadčasovou rekonštrukciou a ponúka novým majiteľom kombináciu štýlu, komfortu a exkluzivity. Rekonštrukcia zahŕňala - výmenu kuchynskej linky, nová kúpeľňa s WC, elektroinštalácia v celom byte, inštalácia vstavanej skrine a mnoho iného pri čom bol kladený dôraz na kvalitné materiály a zvýraznenie detailov potenciálu tejto jedinečnej nehnuteľnosti. Určite by som rád vyzdvihol množstvo svetla, ktoré sa do bytu dostáva prostredníctvom nadštandardného množstva okien vo všetkých častiach nehnuteľnosti. Vzhľadom na to, že sa nachádzame v tehlovom bytovom dome aj náklady spojené s užívaním tohto veľkého bytu sú veľmi prijateľné čo považujem ako jednu z výhod.

LOKALITA: Na skok to máte ku všetkým potrebným službám a zázemiu mesta ako sú - škola, škôlka, námestie, potraviny, Tesco, pošta, reštaurácie, kaviarne, fitness centrá a to všetko v pešej dostupnosti do 5 minút. Nachádzame sa vo veľmi obľúbenej lokalite v meste Nová Dubnica na Ulici Sady Cyrila a Metoda. Daná lokalita ponúka absolútny kľud v kombinácii s pešou dostupnosťou ku kompletnej občianskej vybavenosti. Nenachádza sa v tesnej blízkosti rušnej hlavnej cesty, čo zaisťuje odhlučnenie hluku áut a ruchu hlavnej cesty. Určite nesmieme opomenúť ani zeleň, ktorou je bytový dom obklopený a dodáva Vášmu bývaniu príjemnú atmosféru.

DISPOZÍCIA: Čo sa týka dispozície je veľmi praktická a prehľadná. Zo vstupnej chodby máme prístup do všetkých miestností bytu. Prvou z nich je veľká kúpeľňa so sprchovým kútom, ktorej súčasťou je aj toaleta. Spálňa, ktorá poskytuje dostatok priestoru pre väčšiu posteľ, ale takisto myslí aj na úložný priestor, ktorého je či už v spálni, ale aj v celom byte dostatok. Dominantou bytu je obrovský otvorený priestor obývačky s kuchyňou a jedálňou, ktorý Vám poskytne ideálne prostredie pre rodinné stretnutia alebo relaxáciu po náročnom dni. Vzhľadom na veľkorysú výmeru podlahovej plochy ponúka možnosť zmeny na plnohodnotný 3 izbový byt. K bytu taktiež prislúcha pivnica.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA: Použitie kvalitných materiálov dodáva bytu výnimočnosť, ktorú si skutočne zaslúži. Buďte súčasťou tejto jedinečnej príležitosti a zmeňte svoje bývanie na skutočný domov snov. Tento impozantný byt Vás okúzli svojou kombináciou benefitov ako sú - nadčasový dizajn, praktická dispozícia s množstvom priestoru, ktorý nehnuteľnosť poskytuje a v neposlednom rade moderný komfort pre súčasný životný štýl.

Tešíme sa na obhliadku s Vami !



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118409



Cena: 129 990.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Novej Dubnici

Inzerovaný 2 izbový byt v Novej Dubnici v cene 129.990,- € je o 7.230 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Novej Dubnici. Rozloha je o 11 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Novej Dubnici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Novej Dubnici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR-11...

Pozícia realitnej ponuky

129.990,- €
Cena nehnuteľnosti 55.000,- € 145.000,- €
73 m²
Úžitková plocha 45.99 m² 73 m²

Kontaktujte

Timotej Janček

Timotej Janček

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha73 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-118409 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.