2 izbový rodinný dom na predaj v centre mesta Sereď.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Sereď
Ulica.: Komenského
79 m²
124 m²
2
nie
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
199.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

6464x zobrazená v zozname / 290x zobrazená detailne / 164x zobrazená detailne tento mesiac

Iba u Nás v Joyel reality na predaj útulný 2 izbový rodinný dom v radovej zástavbe s vlastnou príjazdovou cestou a parkovaním.

O NEHNUTEĽNOSTI


Dom má výmeru 79 m² a zastrešená terasa 26 m², celková rozloha pozemku 124 m² z toho zastavaná plocha je 105 m² - predáva sa zariadený.
Nehnuteľnosť je kompletne zariadená : kuchynská linka, vrátane spotrebičov,elektrická sklokeramická doska, el. rúra, chladnička s mrazničkou, ktorá sa nachádza v (špajzke). Moderný a nadčasový dizajn sa odráža v celom dome.V spálni je dostatok úložného priestoru kde sa nachádzajú roldorové priestranné skrine,klimatizácia je súčasťou domu.
Plastové okná, plávajúce podlahy,bezpečnostné dvere sú samozrejmosťou. Súkromné parkovanie v podielovom spoluvlastníctve všetkých majiteľov radových domov aj s príjazdovou cestou a na diaľku ovládanou elek. bránou.Parkovanie je monitorované kamerovým systémom.

LOKALITA:


Radová zástavba týchto útulných domov sa nachádza v centre mesta Sereď, kde je všetko na dosah. V tesnej blízkosti sú obchody, reštaurácie, kaviarne, školy, škôlky, lekáreň, pošta, banka, kultúrne a športové zariadenia. Okolie je zelené, ideálne na prechádzky a relax. Cyklotrasy vedúce až ku vodnej nádrži Kráľová.
DOSTUPNOSŤ:
V blízkosti rýchlostná cesta R1, vďaka čomu ste v Bratislave za 35 minút, v Trnave za 10 minút a v Nitre za 20 minút. Tri krajské mestá s kopou pracovných príležitostí do pol hodiny. Veľmi dobré a pravidelné železničné spojenia.

CENA:


Cena nehnuteľnosti: 199 900€.

V cene nehnuteľnosti je provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).
Zabezpečíme Vám bezplatné hypotekárne poradenstvo a pomôžeme s najlepšími podmienkami získania hypotéky na trhu.
Obhliadky Vám sprostredkujeme kedykoľvek. Pre viac informácií prosím kontaktujte makléra: Bc. Lucia Kanišová, tel.č. , makléra: Eva Kováčová, tel.č.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku124 m²
Zastavaná plocha105 m²
Celková rozloha124 m²
Úžitková plocha79 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky