3i vila na ostrove Bali, Indonezia

Štát.: Indonézia
Mesto.: Bali
Lokalita.: Canggu
110 m²
120 m²
2
3
studňa
áno
áno
áno
predaj - Vila - Novostavba
265.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

20531x zobrazená v zozname / 1896x zobrazená detailne / 12x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária OCCAM NEW HOME Vám exkluzívne ponúka na predaj 2 spálňovú vilu Mini M s bazénom na ostrove Bali – Canggu, Berawa.

PROJEKT: Privátny komplex 14tich súkromných víl sa môže pochváliť výbornou polohou iba 9 minút od pláže Berawa v Canggu. V rámci projektu sú na výber 2, 3 a 4 spálňové vily. Každá z víl má bazén, priestranné spálne s vlastnými kúpeľňami, vonkajšie sprchy a veľa zelene. Vily poskytujú dokonalý priestor pre tých, ktorí sa radi nachádzajú v centre diania a zároveň hľadajú svoj priestor na oddych a súkromie. Vila je zároveň skvelou investíciou s návratnosťou 5-8 rokov.

VILA: Mini M je naozaj očarujúca samostatne stojaca dvojpodlažná vila s dychberúcou architektúrou. Vila s podlahovou plochou 110 m2 sa nachádza na pozemku s rozlohou 120 m2. Disponuje čiastočne prestrešnou terasou a vlastným bazénom s rozlohou 16 m2.

DISPOZÍCIA: Dispozícia výborne oddeľuje dennú a nočnú časť vily. Na prízemí sa nachádza spoločenský priestor s kuchyňou s východom cez prestrešenú terasu na záhradu s bazénom. Ďalej je tu hosťovské WC, špajza, sklad/práčovňa. Na druhom poschodí sa nachádzajú 2 spálne, pričom každá zo spální má vlastný balkón a kúpeľňu.

ZARIADENIE: Vila sa predáva kompletne štýlovo zariadená kvalitným nábytkom (okrem elektrických spotrebičov). Klimatizácia v každej miestnosti. Bazén a vydláždené okolie.

PARKOVANIE: Súkromné parkovacie miesto pre jedno auto alebo 4 skútre v uzavretej ulici s vlastnou security službou.

IS: Vlastná studňa, kanalizácia, elektrina.



LOKALITA: Berawa je krásna, živá a najmä najobľúbenejšia časť Canggu. Táto oblasť je všeobecne považovaná za lokalitu s najväčším "vibe-om" na Bali. Canggu je taktiež známe množstvom kaviarní s výbornými raňajkami, "fine dining" miestami, ale aj klasickými warungami, teda tradičnými Bali reštauráciami. Je to momentálne najobľúbenejšou oblasťou na Bali, plná obchodov a života, kde ceny nájmov a nehnuteľností každoročne značne rastú. Pláže v Canggu sú známe čiernym pieskom, surfermi a príjemnými sunset barmi. Canggu sa môže pýšiť najrozvinutejšou infraštruktúrou a najvyššou životnou úrovňou na Bali. Nájdete tu zvučné medzinárodné školy a moderné nemocnice aj to je jedným z dôvodov, prečo sa táto oblasť rozrastá o nové rodiny a obyvateľov z celého sveta.

CENA: 265.000EUR



Aktuálna návratnosť investície do nehnuteľnosti na Bali je od 4-5 rokov.

DOPLŇUJÚCE INFO: 25 ročný leashold kontrakt na pozemok s garantovaným 25 ročným predĺžením PBG Stavebný certifikát / Stavebné povolenie. Termín dokončenia: Október 2024

V CENE NIE JE ZAHRNUTÉ: Elektrické spotrebiče cca 3.000 - 5.000EUR, Wi-Fi prípojka, 1% Notársky poplatok

Ak Vás táto ponuka zaujala a chceli by ste sa dozvedieť viac o celej ponuke na Bali alebo podrobného výnosu investície, neváhajte ma kontaktovať.

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová


Tel: +

Occam New Home poskytuje profesionálne služby v oblasti sprostredkovania predaja a prenájmu nehnuteľností s primárnym zameraním na novostavby. Spolupracuje s významnými developerskými spoločnosťami na Slovensku. Je súčasťou portfólia Occam Real Estate, ktorá pôsobí na trhu ako investičná, developerská a asset management spoločnosť v oblasti nehnuteľností, s fokusom na rezidenčné, retailové a kancelárske projekty.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

265.000,- €
Cena nehnuteľnosti 265.000,- € 349.000,- €
120 m²
Rozloha pozemku 120 m² 200 m²
110 m²
Úžitková plocha 110 m² 188 m²

Kontaktujte

JUDr. Veronika Pfundtnerová

Occam New Home, s.r.o.

Occam New Home, s.r.o.

Digital Park I, Einsteinova 21, Bratislava - mestská časť Petržalka 851 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku120 m²
Zastavaná plocha50 m²
Úžitková plocha110 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Statusaktívne
Vodastudňa
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Balkónáno - 2
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--69 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny