3D obhliadka: Slovenské Ďarmoty

Štát.: Slovensko
Mesto.: Veľký Krtíš
Lokalita.: Slovenské Ďarmoty
247 m²
1954 m²
predaj - Chata
250.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1376x zobrazená v zozname / 134x zobrazená detailne / 134x zobrazená detailne tento mesiac

3D obhliadka link: https://livetour.istaging.com/c85d989c-2650-465f-9b45-049b60a062b4?index 5

Hľadáte priestranný rodinný dom (podlahová plocha 247 m2) s takmer úplnou rekonštrukciou s dispozíciou vily? Alebo nehnuteľnosť s možnosťou realizácia vlastnej reštaurácie, prípadne penziónu, v lukratívnej obci v susedstve mesta Balassagyarmat? Ponúkaná nehnuteľnosť, osadená v krásnom prírodnom prostredí , splní Vaše očakávania. Stavba postavená z tehál je napojená na všetky inžinierske siete ako verejná voda, kanalizácia, elektrina, prípojka na zemný plyn. Všetky rozvody inžinierskych sietí v stavbe sú úplne nové ako i rozvody kúrenia (podlahové vykurovanie elektrinou kombinované s predprípravou na klimatizáciu). Nehnuteľnosť disponuje dvomi komínmi pre prípadné vykurovanie pevným palivom. Všetky rozvody sú pripravené na zobytnenie podkrovia. Stavba je zateplená, jej izoláciu dopĺňajú nové kvalitné plastové a drevené dvere a okná. Nová podlahová krytina je tvorená laminátovou podlahou a keramickou dlažbou. Drevená konštrukcia strechy je vo výbornom stave, strešná krytina je pôvodná, ale v zachovalom stave. V súčasnosti je budova využívaná ako nové ubytovacie zariadenie s počtom lôžok a zariadená úplne novým nábytkom a zariadením.
Na priestrannom rovinatom pozemku sú rozmiestnené nové vedenia elektriny, verejnej ako i úžitkovej vody z vlastnej studne. Sú použiteľné na rozmiestnenie vonkajšieho osvetlenia pozemku ako i na polievanie trávnika. Pôvodný úmysel majiteľa bol použiť ich na napojenie zaparkovaných karavanov. Je na novom majiteľovi na čo ich využije. Na priestrannom pozemku nájdeme smreky, lipy ako i novovysadené okrasné kríky.
Obec Slovenské Ďarmoty priamo susedí s maďarským 15 tisícovým mestečkom Balassagyarmat. Mesto dýcha kultúrou ako aj športovými a spoločenskými atrakciami. Nájdeme v ňom kompletnú občiansku vybavenosť, prírodné kúpaliská, plaváreň, leso a zoopark, pravidelne sa tu konajú koncerty. Hlavné mesto Budapešť je vzdialené len 80 km.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Slovenskom Ďarmotoch

Inzerovaný chatu v Slovenskom Ďarmotoch v cene 250.000,- € je o 2.786.885 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Slovenskom Ďarmotoch. Rozloha je o 186 metrov väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Slovenskom Ďarmotoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 chaty a chalupy v Slovenskom Ďarmotoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421915.., uveďte číslo ponuky ZR-7_...

Pozícia realitnej ponuky

250.000,- €
Cena nehnuteľnosti 12.490,- € 750.000,- €
1954 m²
Rozloha pozemku 31 m² 181686 m²
247 m²
Úžitková plocha 1 m² 598 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1954 m²
Úžitková plocha247 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-7_287888925404 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.