ADMINÍSTRTÍVNA BUDOVA, RUŽINOV, PESTOVATEĽSKÁ, 3500m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
3500 m²
neuvedené
predaj - Kancelárie
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

4588x zobrazená v zozname / 423x zobrazená detailne / 423x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj kancelárske priestory v administratívnej budove v Ružinove na ulici Pestovateľská. Budova sa nachádza oproti IKEA vedľa obchodného centra KORZO v priamom kontakte s privádzačom na diaľnicu D1, v blízkosti letiska M.R.Štefánika. Poloha areálu je viditeľná z vysoko frekventovanej diaľnice a aj z cesty k nákupnému centru AVION, IKEA a v neposlednom rade k letisku. Celková podlahová plocha budovy je 3500m2 a má 5 nadzemné podlažia s nákladným výťahom. Objekt je napojený na pult centrálnej ochrany. Podlažia majú svoju vlastnú kuchynku a oddelené toalety pre pánov, dámy a invalidov. Kancelárie sú klimatizované. INFO a obhliadky:
email: tel.:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja kancelárie v Bratislave - Ružinov

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 kancelárie v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-50...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3500 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-50905 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.