Budova bývalej školy neďaleko jazera pri obci Úhorná

Štát.: Slovensko
Mesto.: Gelnica
Lokalita.: Smolník
350 m²
1395 m²
predaj - Rodinný dom
88.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2283x zobrazená v zozname / 211x zobrazená detailne / 211x zobrazená detailne tento mesiac

Budova bývalej školy, ktorá je vhodná na podnikateľské využitie v cestovnom ruchu sa nachádza v krásnej lokalite tesne pri horskej obci Úhorná vo Volovských vrchoch. Budova sa nachádza na rovinatom, terénne upravenom pozemku pod lesom a dispozične pozostáva z dvoch podlaží. Na prízemnom podlaží sa nachádza niekoľko miestností, ktoré slúžili ako triedy, či kabinety, vrátane sociálnych zariadení a sprchy. V zadnej časti je väčšia miestnosť prepojená s bývalou kuchyňou, a malá predsieň odkiaľ je východ do zadnej časti dvora a vstup na schody na povalu. Veľkým schodiskom je prístup na horné podlažie kde je päť miestností a taktiež sociálne zariadenia.
Nehnuteľnosť disponuje dvoma studňami a momentálne už nefunkčnou čističkou odpadových vôd. Je potrebná kompletná rekonštrukcia vrátane inžinierskych sietí, tie sú momentálne v stave bez prevádzky. Na liste vlastníctva je stavba vedená ako rodinný dom. Okolie Úhornej je známe svojou peknou prírodou s bohatými možnosťami turistiky, či cykloturistiky. Neďaleko je známe jazero Úhorná, bývalý tajch, kde je možnosť kúpania či rybolovu.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1395 m²
Úžitková plocha350 m²
Statusaktívne