Byt 3+1 (75 m2) s loggiou, ul. E. M. Šoltésovej Sp. Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: E.M.Šoltésovej
72 m²
predaj - 3-izbový byt
150.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1894x zobrazená v zozname / 271x zobrazená detailne / 271x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8454 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ SLNEČNÝ 3-IZBOVÝ BYT S LOGGIOU nachádzajúci sa v bezprostrednej blízkosti centra mesta Spišská Nová Ves, na ul. E.M. Šoltésovej. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 75 m2 (vrátane ploche loggie 3,50 m2) pozostáva z chodby, obývacej miestnosti, kuchyne s jedálenským kútom a výstupom na loggiu, spálne, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatného WC.

Byt je DISPOZIČNE UPRAVENÝ A KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ (2020) - má murované jadro, kompletné nové rozvody elektroinštalácie, vody, odpadu, plastové okná so žalúziami, plávajúce laminátové podlahy v izbách, nové intérierové dvere s obložkami a bezpečnostné vchodové dvere. Zmenou dispozície sa dosiahlo zväčšenie kúpeľne. Byt je slnečný, orientovaný na juh-sever. Výhodou sú výhľady na južnú panorámu mesta, resp. výhľad na futbalový štadión a centrum mesta. Bytový dom nemá energetický certifikát.

V cene bytu je zahrnuté:



- kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (nový granitový drez, elektrická rúra, indukčná varná doska, digestor)

- nábytok v obývacej izbe okrem TV

- tri vstavané skrine (spálňa, detská izba, chodba)

Výhodou je KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ v bezprostrednej blízkosti je centrum mesta - materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, plaváreň, MHD.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha72 m²
Úžitková plocha72 m²
Statusaktívne