Chalupa so začatou rekonštrukciou v interiéri, Vysoká

Štát.: Slovensko
Mesto.: Sabinov
Lokalita.: Sabinov
110 m²
2350 m²
predaj - Chata
39.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1190x zobrazená v zozname / 119x zobrazená detailne / 119x zobrazená detailne tento mesiac

Táto chalupa na predaj v obci Vysoká, pozostáva z dvoch samostatných, navzájom spojených domov. Najstaršiu časť tvorí omietnutá drevenica. Pozostáva z kuchyne (tá je ešte v pôvodnom stave) a jednej izby, ktorú súčasný majiteľ zvnútra obmuroval, čím vytvoril nielen zvukovú ale aj tepelnú izoláciu. Druhý dom je murovaný a tvorí ho chodba, kuchyňa, kúpeľňa a jedna izba. Aj tu už prebehli rekonštrukčné práce v podobe, betónových podláh, omietok a stierok, výmena el. rozvodov, prípojky vody, odpadu, obklad v kúpeľni, výmena okien a pod. Chalupa je napojená samospádom na miestny skupinový vodovod (rezervoár), odpad je nový, plastový septik. Je situovaná na svahovitom pozemku, kde sa nachádzajú aj pôvodné hospodárske budovy.
Ak milujete malé dedinky, krásnu prírodu a máte chuť pokračovať v začatej práci a dokončiť si chalúpku podľa svojich predstáv, tento objekt vám to splní.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Sabinove

Inzerovaný chatu v Sabinove v cene 39.000,- € je o 1 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Sabinove. Rozloha má priemernú rozlohu chaty a chalupy v Sabinove.

Pozícia realitnej ponuky

39.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.000,- € 61.900,- €
2350 m²
Rozloha pozemku 566 m² 2350 m²
110 m²
Úžitková plocha 36 m² 110 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2350 m²
Úžitková plocha110 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288651201898 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.