Chata v príjemnom prostredí blízko priehrady

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Lučenec
70 m²
438 m²
predaj - Chata
99.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1426x zobrazená v zozname / 186x zobrazená detailne / 186x zobrazená detailne tento mesiac

Podkrovná a čiastočne podpivničená chata leží na parcele o celkovej výmere 438 m2. Nachádza sa v príjemnom prostredí len pár minút pešo k vodnej nádrži Ružiná. Vedie k nej spevnená komunikácia.
Postavená bola v 80 - tych rokoch a je čiastočne rekonštruovaná a zateplená. Má zapojenú elektrinu, vodu z obecného vodovodu, odpady sú vyvedené do žumpy pravdepodobne s prepadom.
Vykurovanie zabezpečuje kozub a elektrické radiátory.
Prízemie tvorí vstupná chodba, kúpeľňa s WC, kuchynka a spoločenská miestnosť s východom na južne orientovanú priestrannú terasu ideálnu na príjemné posedenie pri káve rodinou či priateľmi.
Podkrovie tvoria 2 spálne. Na pozemku je aj drevená sauna a bazén.
Chata svojou lokáciou ideálna na príjemné víkendové či sezónne trávenie voľných chvíľ vo vyhľadávanej rekreačnej oblasti Ružiná. Vhodná aj na prenajímanie.
V blízkom okolí je renovovaný kaštieľ a hrad v Divíne alebo zámocký welness hotel v Haliči alebo pekná príroda vhodná na turistiku, cyklistiku, hubárčenie a podobne

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Lučenci

Inzerovaný chatu v Lučenci v cene 99.900,- € je o 20.029 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Lučenci. Rozloha je o 96 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Lučenci.

Pozícia realitnej ponuky

99.900,- €
Cena nehnuteľnosti 50.000,- € 249.000,- €
438 m²
Rozloha pozemku 399 m² 9669 m²
70 m²
Úžitková plocha 45 m² 250 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku438 m²
Úžitková plocha70 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289264449594 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.