Chatka s pozemkom v ZO Kunov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Kunov
21 m²
250 m²
1
2
nie
čiastočne prerobený
verejný vodovod
nie
predaj - Chata
46.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3965x zobrazená v zozname / 505x zobrazená detailne / 203x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality vám ponúka chatku s pozemkom v Záhradkárskej oblasti Kunov.

Ak hľadáte tiché prostredie k príjemnému posedeniu obklopený ovocnými stromami a pekným výhľadom v blízkosti priehrady Kunov, tak táto ponuka je stvorená pre vás.

Pozemok má 250m2 a zastavanú plochu 41m2. Na pozemku sú ovocné stromy a bylinková záhradka. Je tu natiahnuté elektrické vedenie 220V a úžitková voda. Pitná voda je k dispozícii vo vzdialenosti asi 200m v areáli Záhradkárskej oblasti, ktorá je prístupná iba vlastníkom záhrad s bránou na elektronické otváranie mobilom, či diaľkovým ovládaním.
Pred pozemkom je zrekonštruované parkovacie státie so zatrávňovacou rohožou pre jedno auto. Ďalšie parkovanie je možné popri príjazdovej cesty, ktorá je asfaltová.

Predná časť záhrady je zatrávnená so stromami, určená pre detské hry.
V zadnej časti za chatkou sa nachádza terasa zo zámkovej dlažby, altánok, suché WC, dreváreň, a 2x odkladacie priestory pre náradie, gril, lehátka, atď. V záhradkárskej oblasti nie je vybudovaná kanalizácia. Sociálne zariadenia sa nachádzajú v centrálnej budove.

Chatka je jednopodlažná, zrekonštruovaná pozostávajúca z 2 izieb, špajze, pivnice a podkrovia slúžiaceho ako odkladací priestor.
V prvej izbe je miesto na posedenie, odpočinok či spánok. V druhej izbe je kuchyňa s linkou a miestom na jedenie. Tiež je tu príprava na piecku, keďže chatka má vonkajší komín.
Do chatky je privedený internet (5€/mesiac) a jeho súčasťou je tiež vonkajší kamerový systém pripojený na mobilný telefón. Ročné náklady sú 120,-€ (voda+elektrina).

Okolie záhradky je veľmi tiché a upokojujúce. Nachádza sa na úplnom vrchu nad ostatnými záhradami, a je tu krásny výhľad na okolie. Pod areálom sa nachádza cyklochodník smerujúci 3km do okresného mesta Senica. Druhým smerom asi 1km k priehrade je kompletná rekreačná vybavenosť s plážou a bufetmi, prípadne aj možnosť rybolovu. V okolí sa nachádza veľa zaujímavostí, ako je vyhliadková veža, hrad Branč, Sobotišská hvezdáreň, či veľa turistických vrchov okolitých lazov.

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.


Kontakt na makléra:


Radovan Rothacker


radoreality.sk

RADO Reality Group, s.r.o.


FB: Reality ZS

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku250 m²
Zastavaná plocha41 m²
Celková rozloha250 m²
Úžitková plocha21 m²
Počet poschodí1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizácianie
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňanie
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Energetický certifikátnie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky