DOHODOU ! Pôvodný vidiecky dvor na Budínskych lazoch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Lučenec
200 m²
3100 m²
predaj - Chata
99.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2018x zobrazená v zozname / 141x zobrazená detailne / 141x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj vidiecky dvor v príjemnom prostredí lazov pri obci Budíná. Jedná sa o 2 stavby rodinných domov a hospodársku budovu ležiace na parcele o celkovej výmere 3100 m2. Stavby sú postavené prevažne z kameňa. V súčasnosti nemá ani jeden z domov zavedenú elektrinu, v jednom z domov bola v čase obývania zavedená voda zo spoločného rezervoára. Oba domy majú vlastné súpisné číslo, sú čiastočne podpivničené . Menší z domov tvorí chodbička, komora a 2 izby, zvyšok domu tvorí maštaľ a senník so samostatnými vchodmi. Druhý dom je gánkový, skladá sa z priechodnej kuchyne a 1 izby , maštale a ďalšej izby so samostatným vchodom. Súčasťou dvora je priestranná kamenná hospodárska budova. Nehnuteľnosti sú v pôvodnom stave, nutná kompletná rekonštrukcia podľa vlastných predstáv. Ležia v malej skupinke domov, využívaných na rekreačné účely. Vedie k nim asfaltová a sčasti spevnená poľná cesta. Nehnuteľnosť svojim charakterom a umiestnením vhodná na trvalé bývanie pre tých, ktorí preferujú pokoj a ticho lazov prípadne na chalupu. Okolie je tvorené krásnou prírodou Javoria, s mnohými možnosťami turistiky, cyklistiky, hubárčenia a podobne. V širšom okolí je vodná nádrž Ružiná, renovovaný hrad a kaštieľ v Divíne alebo welness zámocký hotel v Haliči.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Lučenci

Inzerovaný chatu v Lučenci v cene 99.000,- € je o 129.202 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Lučenci. Rozloha je o 34 metrov väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Lučenci.

Pozícia realitnej ponuky

99.000,- €
Cena nehnuteľnosti 50.000,- € 249.000,- €
3100 m²
Rozloha pozemku 399 m² 9669 m²
200 m²
Úžitková plocha 45 m² 250 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3100 m²
Úžitková plocha200 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-7_287765280674 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.