Dom s pozemkom blízko Vranova n. Topľou - Sedliská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Vranov nad Topľou
Lokalita.: Vranov nad Topľou
85 m²
1684 m²
predaj - Rodinný dom
75.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1305x zobrazená v zozname / 119x zobrazená detailne / 119x zobrazená detailne tento mesiac

Získajte nehnuteľnosť s investičnými možnosťami. Dom sa nachádza na bočnej ulici v obci Sedliská, len 7 minút autom od Vranova nad Topľou. Dispozične pozostáva zo štyroch priestranných izieb a špajze, tie tvoria prednú polovicu domu. Zadná polovica slúžila ako hospodárska časť. V minulosti bolo kúrenie v dome zabezpečené pomocou plynových gamatiek. Dom je v pôvodnom stave.

Celková výmera pozemku je 1684 m2, jeho súčasťou je aj stará drevená stodola a malý záhradný domček na uskladnenie náradia. Výhodou pozemku je možnosť prístupu z oboch strán, čo umožňuje novému majiteľovi rozdeliť pozemok na dve časti pre 2 rôzne nehnuteľnosti, a teda vytvára sa tu istá investičná príležitosť.
Pokiaľ ide o inžinierske siete, je možné napojiť sa na obecný vodovod alebo využiť studňu nachádzajúcu sa na pozemku. Verejná kanalizácia je taktiež k dispozícií. V súčasnosti je odpojený prívod plynu a elektriny.

Obec Sedliská má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, je známa vďaka blízkosti hradu Čičva a blízkosti Vodnej nádrže Domaša.

Viac informácií nájdete na www.romantickechalupy.sk.

Foto interiéru na vyžiadanie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Vranove nad Topľou

Inzerovaný rodinný dom vo Vranove nad Topľou v cene 75.000,- € je o 5.797.430 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu vo Vranove nad Topľou. Rozloha je o 96 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu vo Vranove nad Topľou.

Pozícia realitnej ponuky

75.000,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 271.740,- €
1684 m²
Rozloha pozemku 336 m² 6640 m²
85 m²
Úžitková plocha 70 m² 300 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1684 m²
Úžitková plocha85 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289107469499 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.