Domček s vlastným ovocným sadom na rozľahlom pozemku na úplnej samote

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Kolárovo
120 m²
16002 m²
predaj - Chata
180.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2995x zobrazená v zozname / 306x zobrazená detailne / 306x zobrazená detailne tento mesiac

Tento útulný domček sa nachádza medzi poľami a lúkami len kúsok od brehov Malého Dunaja na samote vo Veľkom Ostrove. Je postavený na veľkom 160 árovom pozemku, no iba časť je využívaná a oplotená. Táto oplotená časť je obkolesená vysokými stromami a z prednej časti je krásny živý plot. Na pozemku sa nachádza ovocný sad, kde je cca 120 ovocných stromov, z toho 80 je slivkových. Dom má obytnú plochu 120 m2 a je predurčený využívať ho ako víkendové sídlo na rekreáciu, je ideálny na únik od civilizácie do prírody, pre osoby, ktoré túžia mať kľud a ticho.

Dispozične pozostáva z vonkajšej terasy, kuchyne, z troch izieb, kúpeľne s wc a z technickej miestnosti. Spred domu vedú schody na hornú terasu odkiaľ máte krásny výhľad na okolité polia, kde môžete sledovať čriedu srniek. Z terasky sa vstupuje do podkrovia, kde je jedna obytná miestnosť. Vedľa domu je i priestranná garáž a prístrešok pre auto. Výhodou je aj vlastný tenisový kurt za domom. Dom je napojený na elektriku, studňovú vodu (možnosť napojenia na obecný vodovod), v dome je aj alarm. Odpady sú riešené do žumpy.

Okolie Veľkého Ostrova ponúka množstvo pekných výletov strávených v prírode. Príjemnou prechádzkou asi 900 metrov od domu ústi Stará Čierna Voda do Malého Dunaja. Vedľa rieky sa nachádza súkromný rybník, kde je možnosť rybolovu, zapožičiavajú i malé loďky s ktorými sa môžete plaviť po Malom Dunaji a taktiež chytať ryby. Mesto Kolárovo je vzdialené 10 km, kde sa nachádza najdlhší drevený most v Európe, drevený vodný mlyn a cyklotrasa až do Komárna. Okresné mesto Komárno je vzdialené 35 km. Bratislava je vzdialená 99 km.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Kolárove

Inzerovaný chatu v Kolárove v cene 180.000,- € je o 58.543 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Kolárove. Rozloha je o 26 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Kolárove.

Pozícia realitnej ponuky

180.000,- €
Cena nehnuteľnosti 18.500,- € 280.000,- €
16002 m²
Rozloha pozemku 308 m² 16002 m²
120 m²
Úžitková plocha 1 m² 200 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku16002 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288978588587 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.