Domček v pôvodnom stave s veľkým potenciálom na 42 árovom pozemku obci

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
100 m²
4200 m²
predaj - Rodinný dom
89.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1392x zobrazená v zozname / 230x zobrazená detailne / 230x zobrazená detailne tento mesiac

Priestranný rodinný dom v pôvodnom stave sa nachádza v tichej uličke na okraji obce Radava.

Stojí na veľkom mierne svahovitom pozemku s celkovou rozlohou 4200 m2, na ktorom sa nachádza hospodárska budova a kopaná skružová studňa. Pozemok je široký 20 m a dlhý 209 m. Oplotená je iba časť záhrady s domom. Tým, že je domček postavený v miernom svahu poskytuje pekný výhľad na obec a okolitú prírodu.

Domček z roku 1970, stojí na vyvýšených betónových základoch, postavený z pálenej tehly. Je v pôvodnom, no vo veľmi dobrom technickom stave, bez vlhkosti a trhlín. Vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa.

Dom pozostáva z predsiene, z troch priestranných izieb, komory, kuchyne a kúpeľne. Do domu je zavedená elektrina, voda zo studne a kúrenie bolo zabezpečené plynovými gamatkami. Dom má aj dva komíny, teplú pohodu domova vám môže zabezpečiť krbová pec na tuhé palivo.
Zadná časť domu je jedna otvorená miestnosť s podkrovím, ktorá po rekonštrukcii môže slúžiť ako krytá terasa na príjemné posedenia s priateľmi.

Na dvore rastie zopár ihličnanov a vzadu v záhrade je jeden veľký marhuľový strom.
Zadné hospodárske miestnosti je možné využiť na chov zvierat alebo na uskladnenie dreva.

Dom vďaka svojho umiestnenia je vhodný nielen na bývanie s hospodárením, ale aj na rekreáciu, keďže v susednej obci je známe termálne kúpalisko Podhájska s geotermálnou vodou. Podhájska je ideálnym miestom na pokojný relax, dovolenku a rekreáciu počas celého roka.

Obec Radava sa nachádza v okrese Nové Zámky, rozprestiera sa na Podunajskej pahorkatine. Centrum obce je vzdialená 500 m od domu, kde nájdete základnú občiansku vybavenosť. Známe termálne kúpalisko Podhájska s geotermálnou vodou sa nachádza iba 4 km od domčeka. Okresné mesto Nové Zámky je vzdialené 24 km. Vzdialenosť od Bratislavy a Banskej Bystrice je cca 130 km.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4200 m²
Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne