TOP CENA : Rodinný dom na predaj v obci Dubník, vhodný ako rekreačná c

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
Ulica.: Dubník
70 m²
1953 m²
predaj - Rodinný dom
15.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2525x zobrazená v zozname / 249x zobrazená detailne / 249x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v pôvodnom stave, pripravený na rekonštrukciu s veľkým pozemkom v obci Dubník, 20 km od mesta Nové Zámky, 19 km od termálneho kúpaliska Podhájska, 34 km od mesta Štúrovo a 4 km od plánovanej R 7. Dom sa nachádza v zastavanej okrajovej časti obce, na veľkom 1953 m2, svahovitom a slnečnom pozemku. Dom má pridelené súpisné číslo a je pripravený na rekonštrukciu, je napojený na elektriku a plyn, studňa a pred pozemkom sa nachádza obecná voda. Dom možno využívať na trvalé, ako i rekreačné využitie, za pozemkom je potôčik, ktorý sa vlieva do blízkej vodnej nádrži vhodnej na rybolov. Obec Dubník má 1600 obyvateľov, kompletnú občiansku vybavenosť, prekrásne okolie vhodné na cykloturistiku, športové vyžitie, crossovu dráhu. Cena nehnuteľnosti je 15 000.-€. Bližšie informácie k nehnuteľnosti vám ochotne poskytne miestny maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t. , Viber, Whats App, e-mail:

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1953 m²
Zastavaná plocha120 m²
Úžitková plocha70 m²
Statusaktívne