Dúbravka - šikovný 1 izbový byt na ulici Pod záhradami

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
39 m²
predaj - 1-izbový byt
129.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3006x zobrazená v zozname / 232x zobrazená detailne / 232x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 1 izbový byt



Nehnuteľnosť sa nachádza v žiadanej časti Dúbravky na ulici Pod záhradami, kde v okolí nájdete množstvo zelene a možností na trávenie voľného času v prírode.

Samozrejme ideálna je aj z pohľadu dostupnosti, kedže sa nachádza v blízkosti Saratovskej ulice a teda aj priameho napojenia do centra mesta električkou. V pešej dostupnosti domu najdete plnú občiasnku vybavenosť.

Bytový dom je 12 poschodový, prešiel kompletnou vonkajšou rekonštrukciou a veľkým benefitom sú novovybudované veľkoformátové balkóny, ktoré bytom dodávajú maximálnu pridanú hodnotu.

Byt sa nachádza na 1 poschodí s výmerou 39,13m2 vrátane pivničnej kobky. Orientovaný je na Východnú stranu. Vrámci rekonštrukcie bytu došlo k dispozičnej zmene, kde bola kuchyňa presunutá do obývacej izby a vznikla tak ideálna realizácia v podobe samostatnej spálne. Obývacia izba ako aj vstupná predsieň je zariadená vstavaným nábytkom s úložným priestorom, vrátane televíznej zostavy.

Kuchynská časť je kompletne vybavená spotrebičmi zabudovanou elektrickou rúrou, varnou doskou a voľne stojacou chladničkou, vrátane menšej umývačky riadu.

Kúpeľna je vybavená sprchovacím kútom, toaletou a samozrejme úložným priestorom.

Veľkou výhodou je priestranný, zasklený balkón prístupný priamo z kuchynskej časti izby.

Byt je bez nutnosti dalších investícii, ideálny aj pre investičný zámer

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118846



Cena: 129 900.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha39 m²
Statusaktívne