DUNAJSKÁ STREDA – POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM NA PREDAJ V BLÍZKOSTI TERMÁLN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: neuvedená
200 m²
1018 m²
čiastočne prerobený
predaj - Obchodné priestory
350.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1730x zobrazená v zozname / 196x zobrazená detailne / 196x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj prerobený poschodový rodinný dom v Dunajskej Strede, v blízkosti Termálneho kúpaliska. Má dve podlažia a je celkom podpivničený. Okná boli vymenené na plastové, rovnako ako vchodové dvere. V obytných častiach sú drvené parkety, v ostatných miestnostiach je dlažba. Kúpeľňa na poschodí bola kompletne prerobená.



DOM

zastavaná plocha: 100 m2

strecha je zateplená

plávajúca podlaha / dlažba

plastové okná a vchodové dvere

IS – plyn, elektrika, vodovod, kanalizácia





Po vstupe do domu sa dostaneme do predsiene, odkiaľ je vstup do prízemnej časti a odtiaľ vedia schody na poschodí, alebo do pivnice. Na prízemí sa nachádza obrovská izba, chodba, kuchyňa so špajzou, kúpeľňa a oddelená toaleta.

Na poschodí sú tri izby, chodba a kompletne prerobená kúpeľňa vaňou a toaletou.



Rodinný dom je vhodný aj na podnikanie, ako napríklad na ubytovanie ľudí, alebo obchod a služby s administratívnou časťou na poschodí a so skladom v pivnici.



POZEMOK



oplotený

rovinatý

upravený dvor

výmera: 1.018 m2

dostatok miesta pre altánok, garáž a pre vedľajšie budovy



OKOLIE



Okresné mesto Dunajská Streda ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, ako škôlky, základné a stredné školy, obchody, služby, obchodné centrá, reštaurácie, banky a všetko čo potrebujete. Rodinný dom je blízko, len na skok od Termálneho kúpaliska. Dom je vhodný aj pre tých, ktorí každodenne cestujú do práce do Bratislavy, lebo v blízkosti je spoj na cestu 63. Kúpa nehnuteľnosti môže byť aj dobrá investícia, nakoľko rodinný dom je vhodný aj na bývanie, aj na podnikanie.



Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 350.000€ už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL



Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb:

- Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností

- Sprostredkovanie poskytnutia úverov

- Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov

- Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď.



Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1018 m²
Zastavaná plocha100 m²
Úžitková plocha200 m²
Vlastníctvofiremné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne