Dvojpodlažný objekt na podnikanie v Novom Meste nad Váhom na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
480 m²
990 m²
predaj - Obchodné priestory
350.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2500x zobrazená v zozname / 365x zobrazená detailne / 365x zobrazená detailne tento mesiac

Zachovalý konštrukčne veľmi odolný komerčný objekt v príjemnej lokalite Nového Mesta nad Váhom na predaj.
Budova pozostáva z prízemia, kde sa nachádzajú 2 kancelárske miestnosti , 2x WC, 1 technická miestnosť ( väčšia šatňa) a veľkoplošnej haly s rozmermi cca 17 x 13 m ku ktorej je prístup aj cez nakladaciu rampu. Na poschodí sú 2 miestnosti ( o rozlohe cca 35m2) a hala s rozmermi 17 x 13 m. Objekt slúžil ako veľkoplošná predajňa s kanceláriami, resp. ako sklad. Výhodou objektu je jeho dispozičné riešenie, s veľkorysým vstupom cez vstupné dvere, veľké okná ( veľa svetla) a samozrejme komfortné schodisko na poschodie + možnosť manipulácie prostredníctvom nakladacích priestorov . Takto rozmiestnené priestory a prístup dávajú tejto nehnuteľnosti ozaj variabilné využitie. Prístup na pozemok s možnosťou parkovania je cez spoločnú prístupovú bránu. Nové Mesto nad Váhom je vzdialené od Bratislavy 110 km, od Trenčína 30 km, od Piešťan 25 km, diaľnica D1 cca 5km.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Novom Meste nad Váhom

Inzerovaný obchodný priestor v Novom Meste nad Váhom v cene 350.000,- € je o 2 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Novom Meste nad Váhom. Rozloha má priemernú rozlohu obchodného priestoru v Novom Meste nad Váhom.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku990 m²
Úžitková plocha480 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-286200792595 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.