Predaj, dvojizbový byt Handlová - EXKLUZÍVNE HALO RE...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Handlová
63 m²
neuvedené
2
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
68.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

1116x zobrazená v zozname / 96x zobrazená detailne / 96x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj dvojizbový byt v Handlovej, okres Prievidza v zateplenom, panelovom dome o celkovej rozlohe 63.5m2, na 3/11 poschodí s orientáciou na juho-zapad.
DISPOZÍCIA: vstupná chodba, dve izby, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, kumbal, 3 loggie, pivnica v suteréne bytového domu.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Čiastočná rekonštrukcia nehnuteľnosti zasiahla plastové okná, loggie, bezpečnostné vstupné dvere, plávajúce podlahy, stierky, vstavaná skriňa, kuchynská linka.
BYTOVÝ DOM: Zatepleny, panelový bytový dom po čiastočnej rekonštrukcii spoločných priestorov. Bytový dom je vabavený dvoma veľko-kapacitnými výťahmi.
VÝHODY: Vyhľadávaná lokalita s troma logiami presvetluje byt. Bytové jadro v pôvodnom stave dáva možnosť novému majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.

MESAČNÉ NÁKLADY: 170€ na dve osoby.


LOKALITA: Morovnianske sídlisko, ulica Okružná je obľúbená lokalita pre blízkosť zelene a dobru občiansku vybavenosť.
NÁZOR MAKLÉRA: Vhodné pre menšiu rodinu.

ID ponuky: PD-66072



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha63 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžiaáno
Garážnie
Výťaháno
Klimatizácianie
Energetický certifikátG