Hotel FLÓRA s bazénom, wellness a vyše 1, 5Ha pozemkom, Dudince

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Dudince
6000 m²
15975 m²
predaj - Obchodné priestory
2.000.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3063x zobrazená v zozname / 384x zobrazená detailne / 384x zobrazená detailne tento mesiac

V slnečnom kúpeľnom meste Dudince je na predaj zabehnutý a známi hotel Flóra, ktorý je momentálne mimo prevádzky. Prevádzka hotela Flóra bola v roku 2022 ukončená. Nehnuteľnosť je vedená, ako REKREAĆNO LIEĆEBNÉ ZARIADENIE.
Hotel je na okraji mesta v tichej časti a v blízkosti sa nachádza vonkajšie kúpalisko s bazénmi s termálnou vodou.

Ubytovanie v zariadení je zabezpečené v jedno a dvojposteľových izbách a apartmánoch s kapacitou 130 lôžok. Každá izba má balkón, kúpeľňu so sprchovým kútom, WC, TV, chladničkou. Hotel má vlastný bazén, saunu, výrivky a množstvo zariadený, pre vykonávanie liečebných procedúr, ako napríklad masáže, elektroliečba, parafínové obklady, vodoliečba a mnoho iného. Disponuje vlastnou kuchyňou, jedálňou pre 150osôb a veľkým barom s terasou. Priaznivci športových aktivít majú k dispozícii udržiavaný antukový tenisový kurt s požičovňou tenisových rakiet a požičovňu bicyklov. Hotel má svoj vlastný prameň liečivej minerálnej vody.
Minerálna voda vďaka svojej vysokej mineralizácii a zloženiu lieči súčasne srdcovo-cievne aj pohybové ochorenia a je celosvetovo vyhľadávaná.

Možnosti odkúpenia sú viaceré. Informácie v RK u konkrétneho realitného makléra.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Dudinciach

Inzerovaný obchodný priestor v Dudinciach v cene 2.000.000,- € je o 500.000 € drahší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Dudinciach. Rozloha je o 4200 metrov väčšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Dudinciach.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku15975 m²
Úžitková plocha6000 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288881484247 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.