Kamenný dom neďaleko Banskej Štiavnice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Brhlovce
225 m²
6992 m²
predaj - Chata
169.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1110x zobrazená v zozname / 74x zobrazená detailne / 74x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj rodinný dom v obci Brhlovce. Kamenný dom, ktorý bol postavený zo známeho brhlovského tufu v prvej polovici minulého storočia prešiel značnou rekonštrukciou a poskytuje príjemný priestor na bývanie počas celého roka, nielen na občasné „chalupárenie“. Nachádza sa v tichej časti obce Brhlovce, kde bol v minulosti majer. V dome je zavedený plyn; elektrina 3x400 V; voda z obecného vodovodu; odpady sú odvádzané do žumpy bez prepadu. Pretože tento dom je postavený z kameňa a má silné (60 cm hrubé steny), nepotrebuje žiadne zateplenie. Hrúbka stien poskytuje príjemnú klímu hlavne počas horúcich dní, čo určite ocenia obyvatelia tohto domu. Dom má za sebou rekonštrukciu, počas ktorej boli osadené nové drevené okná a dvere a zimná záhrada dostala nové plastové okná a dvere. Priestranná obývačka, v ktorej jednu z dominánt tvorí krb, vykurujúci celý priestor vrátane zimnej záhrady, disponuje veľkorysým priestorom. Zimná záhrada, ktorá je považovaná za ďalšiu obytnú miestnosť, spojená s obývačkou je skvelým miestom na oddych a relax. Kuchyňa je vybavená všetkými potrebnými spotrebičmi (sporák, umývačka riadu) a v linke je zabudovaná aj práčka. V priestrannej kúpeľni s wc je rohová vaňa a je k dispozícii aj priestor pre sprchový kút. V zadnej časti domu je veľká miestnosť, ktorá v súčasnosti slúži ako dielňa. Pod strechou z asfaltových šindľov je k dispozícii ďalší možný obytný priestor – sú osadené strešné okná a je urobený prívod vody a tepla do týchto priestorov. Dom obklopuje veľký dvor, na ktorom je postavený altánok s krbom, kde sa dajú tráviť príjemné chvíle s rodinou a priateľmi. Za domom je veľká záhrada, ktorá dáva k dispozícii viacero možností užívania : pestovanie zeleniny; kvetov, alebo len „obyčajnú“ lúku plnú kvetov. Je možnosť dať časť záhrady do prenájmu súkromne hospodáriacim roľníkom v okolí. Obec Brhlovce, ktorej unikátne skalné obydlia sú zapísané v kultúrnom dedičstve UNESCO, nájdete v okrese Levice a leží vo veľmi zaujímavej lokalite. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú viaceré kúpaliská : Margita-Ilona v Kalinčiakove; Santovka – tieto poskytujú relax hlavne v letných mesiacoch. Kúpele Dudince (18 km) svojou liečivou vodou liečia klientov po celý rok. Obľúbená Banská Štiavnica je cca 40 km od obce. Cestou do Banskej Štiavnice, či už bicyklom alebo autom, prejdete zaujímavým prostredím (dediny, príroda), ktoré poskytuje dostatok príležitostí na trávenie voľného času a relaxáciu. V prípade vážneho záujmu bude kupujúcemu poskytnutá zľava z ceny.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Brhlovciach

Inzerovaný chatu v Brhlovciach v cene 169.500,- € je o 1 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Brhlovciach. Rozloha má priemernú rozlohu chaty a chalupy v Brhlovciach.

Pozícia realitnej ponuky

169.500,- €
Cena nehnuteľnosti 13.000,- € 180.000,- €
6992 m²
Rozloha pozemku 45 m² 7282 m²
225 m²
Úžitková plocha 20 m² 290 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku6992 m²
Úžitková plocha225 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-7_288291782534 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.