Komerčný objekt - Investičná príležitosť k výhodnému prenájmu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Bánovce nad Bebravou
480 m²
studňa
nie
230V
septik
predaj - Sklady a haly
Cena v RK Cena na dotaz
Ponúknite vlastnú cenu

3917x zobrazená v zozname / 420x zobrazená detailne / 420x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka do pozornosti veľký pozemok s dvomi halami a garážou v priemyselnej časti obce. Pozemok celkovo o výmere 3771 m2 je kompletne oplotený s novou bránou. Pozemok má tvar písmena "L", kde v širšej časti sú situované stavby so zastavanou výmerou 482 m2. Dve haly - v minulosti slúžili na podnikanie s automobilmi a ich vybavenie ich predurčuje na široké využitie. V jednej hale je montážna jama skoro po celej dĺžke a zdvíhacia rampa a senzor na nebezpečné výpary. V halách bola urobená kompletná výmena elektroinštalácie. Voda je zatiaľ využívaná zo studne, odpad je vedený do septiku. Príprava na zavedenie plynu a príprava na pripojenie na verejný vodovod. Vykurovanie kotlom na pevné palivo, ohrev vody elektrickým bojlerom. V budovách je vybudované aj sociálne zariadenie. Pre viac informácií a pre obhliadku objektu kontaktujte makléra. Kontakt: , Ing. Zuzana Mangundová, RSc., mail:

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja skladu a haly v Bánovciach nad Bebravou

Rozloha je o 260 metrov väčšia ako je priemerná rozloha skladu a haly v Bánovciach nad Bebravou.

Podrobné informácie

Celková rozloha3771 m²
Úžitková plocha480 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaseptik
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Prístupová cestabetónová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-189714 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.