Komerčný objekt na okraji obce Pravenec na pozemku o rozlohe 5457 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Pravenec
Ulica.: Pravenec
1210 m²
studňa a vodovod
230/400V
predaj - Sklady a haly
670.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1812x zobrazená v zozname / 226x zobrazená detailne / 226x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte novú lokalitu a priestory pre svoje podnikanie, prípadne hľadáte nehnuteľnosť ako investíciu?

5 STARS Realitná agentúra s.r.o. Vám ponúka administratívno technický objekt skolaudovaný v roku 2010 s úžitkovou plochou 1 210 m2 na hlavnej trase z Prievidze do Žiliny v okrajovej časti obce Pravenec na pozemku o rozlohe 5 457 m2.

Nehnuteľnosť sa nachádza na rovinatom pozemku na začiatku obce Pravenec s príjazdom na hlavnú cestu. Poloha nehnuteľnosti je ideálna pre podnikanie v doprave.

Skladá sa:


A) Administrativno - technický objekt skolaudovaný a daný do užívania v roku 2010 s prístavbou z roku 2012 celé zastrešené sedlovou strechou s krytinou BRAMAC.
Budova sa skladá z dvoch podlaží.
- Prízemie (1NP) o rozlohe 719 m2 ponúka vybudovaný priestor pre komerčné prípadne výrobné účely.
- Poschodie (2NP) o rozlohe 491 m2 tu sa nachádzajú 2 zariadené kancelárie a 2x WC , technická miestnosť. Ďalej priestor ktorý je v súčasnej dobe v štádiu pred dokončením. Priestory sú pripravené pre vybudovanie 8 samostatných izieb (každá izba má kúpeľňu so sprchovým kútom a WC), 3 apartmánov (každý apartmán má kúpeľňu so sprchovým kútom a WC), prípadne je možné priestor využiť pre vybudovanie kancelárii.
- zvislú nosnú konštrukciu stavby tvoria železobetónové monolitické rámy s výplňovým murivom z keramických tvárnic POROTHERM hr. 380 mm. - stropná konštrukcia je železobetónová monolitická
- vnútorné omietky sú vápenno cementové
- vstupné dvere do budovy sú hliníkové, interiérové obložkové
- okná sú plastové s izolačným dvoj sklom
- podlahy sú prevažne liate a v sociálnych priestoroch keramické
- vykurovanie je elektrickými konvertormi v kombinácii so stropnými infražiaričmi
- ohrev teplej vody je zabezpečený elektrickým zásobníkovým ohrievačom
- v objekte je realizovaný rozvod kanalizácie, studenej a teplej vody
- prístupová rampa

B) Drobné stavby – prístrešok pre automobily I. zhotovenie zo stĺpikovej drevenej konštrukcie, pultovým krovom s plechovou pozinkovanou krytinou. Podlaha zo zámkovej dlažby
- prístrešok pre automobily II. zhotovenie zo stĺpikovej drevenej konštrukcie, pultovým krovom s plechovou pozinkovanou krytinou. Podlaha zo zámkovej dlažby

C) Plot zo strojového pletiva osadený na oceľové alebo betónové stĺpiky. Oplotenie je doplnené o výsadbu tují, ktoré vytvárajú súkromie a bariéru pre zníženie hluku.

D) Vŕtaná studňa , hĺbka 12 m



E) Inžinierske siete – prípojka vody - miestny vodovod
- prípojka kanalizácie do ČOV
- prípojka elektro

Vonkajšie úpravy – zámková dlažba



Obec Pravenec je vzdialená – 9,4 km (cca 12 min autom) od Prievidze, 26km (cca 26 min autom) od Turčianskych Teplic a 38km (cca 42 min autom) od Rajeckých Teplíc.

Nami uvedená cena je konečná a zahŕňa v sebe poplatok za sprostredkovanie predaja nehnuteľnosti realitnou kanceláriou, právny servis vrátane poplatkov pre overenie podpisov a vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností v hodnote 100,-EUR. Dohoda na cene je vždy možná po konzultácii s predávajúcim.

5 STARS Realitná agentúra s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárii Slovenska. www.zrks.sk

Pre Vašu lepšiu informovanosť naša realitná kancelária Vám ďalej ponúka:

1) Poradenstvo úverového špecialistu


2) Predaj vašej nehnuteľnosti: Vy neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom nehnuteľnosti. Všetko je zahrnuté v provízii realitnej agentúry. Vy sa o nič nestaráte a my sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti a prepisov plynu a elektriky na nového klienta.

5 STARS Realitná agentúra s.r.o. si zakladá na korektnom jednaní s klientom. Spokojnosť ako predávajúceho tak i kupujúceho je u nás na prvom mieste.
Ak si chcete dohodnúť prehliadku, prípadne máte akékoľvek doplňujúce otázky, informácie Vám rád zodpoviem na tel. č. : , emailovej adrese: prípadne v našej kancelárii so sídlom v Trenčíne, Legionárska 6434/2, 3 poschodie.
S pozdravom Ing. Peter Vozár - 5 STARS Realitná agentúra, s.r.o.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha5457 m²
Úžitková plocha1210 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny