Kompletne zrekonštruovaná chatka neďaleko termálneho kúpaliska Štúrovo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
24 m²
368 m²
predaj - Chata
49.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2507x zobrazená v zozname / 299x zobrazená detailne / 299x zobrazená detailne tento mesiac

Táto útulná kompletne zrekonštruovaná chatka sa nachádza v rekreačnej časti chatovej oblasti na okraji kúpeľného mesta Štúrovo.
Stojí na rovinatom štvorcovom pozemku s celkovou rozlohou 365 m2. Chatka pozostáva z jednej veľkej miestnosti, kde sa nachádza kuchynský kút a obývacia časť s dvoma rozťahovacími gaučmi. Ku chatke bola pristavaná priestranná zastrešená terasa, ideálna na letné posedenia, ale aj počas chladnejšieho obdobia, vďaka terasovej fólii, ktorá udrží teplo, keď sa v grile zakúri. Na terase je možné pozerať popri posedení aj televíziu. Chatka v roku 2022 prebehla kompletnou rekonštrukciou, z pôvodnej chatky ostala len základná drevená konštrukcia. Do chatky je zavedená elektrina a kúrenie je zabezpečené novými plynovými gamatkami. Na pozemku sa nachádza pôvodná kopaná studňa, suché WC, záhradný domček a ohnisko. Pozemok je oplotený novým betónovým plotom a bránkou, parkovanie je možné aj na pozemku alebo pred. Objekt je strážený kamerovým systémom. Ku chatke vedie spevnená asfaltová cesta.

Len kúsok od chatky pomedzi uličkami preteká kanál s priezračnou vodou, ktorý je ideálny na rybárčenie alebo na dlhé prechádzky popri ňom. Len necelé 3 km sa nachádza sútok Hronu a Dunaja, ktorý vytvára jedinečné miesto na trávenie voľného času v prírode. V pozadí tejto krajinky sa rozprestiera najjužnejšie pohorie Burdov a prírodná rezervácia Kováčovské kopce, kde je množstvo turistických trás vhodných na nenáročnú turistiku. Len 1,5km od chatky sa nachádza vstup do rozľahlého areálu termálneho kúpaliska a wellness Štúrovo.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Nových Zámkoch

Inzerovaný chatu v Nových Zámkoch v cene 49.990,- € je o 1.602 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Nových Zámkoch. Rozloha je o 86 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Nových Zámkoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 chát v Nových Zámkoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421918.., uveďte číslo ponuky ZR-28...

Pozícia realitnej ponuky

49.990,- €
Cena nehnuteľnosti 18.000,- € 690.000,- €
368 m²
Rozloha pozemku 28 m² 4681 m²
24 m²
Úžitková plocha 16 m² 190 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku368 m²
Úžitková plocha24 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288918245206 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.