L-Activity Residence - I.etapa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Chorvátsky Grob
Ulica.: Jelšová
58 m²
2
nie
verejný vodovod
nie
230V
nie
áno
predaj - Výstavba bytov - Novostavba
od 196.900,- € možnosť odpočtu DPH, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

284069x zobrazená v zozname / 7044x zobrazená detailne / 280x zobrazená detailne tento mesiac

ABERTAL REALITY ponúka EXKLUZÍVNE na predaj I. etapu výstavby bytov v modernom polyfunkčnom centre L-Activity residence.

V tejto etape sú dostupné 2-izbové byty s vlastným parkovaním v žiadanej lokalite len 2 km od Bratislavy, v tesnej blízkosti národnej prírodnej rezervácie Šúr. K bytu prislúcha aj 1/2 z pozemku o rozlohe 133 m2, ktorý sa nachádza za bytmi.

Blízkosť dopravného napojenia na diaľnicu D1, ako aj D4/R7 (cca 1 km), a poloha priamo pri cyklochodníku JURAVA podčiarkuje výnimočnosť tejto ponuky.

Súčasťou polyfunkčného centra L-Activity Residence sú športové haly, kozmetika, pedikúra, masér, kaderníctvo, ale aj kaviareň a veľká záhrada, ktorej súčasťou je workoutové či detské ihrisko. V 2. etape pribudnú nabíjacie stanice pre elektrické motorové vozidlá a bicykle.

Aktuálne prebiehajú dokončovacie práce. V galériu fotografií sa nachádzajú vizualizácie, ako aj fotografie aktuálneho stavu. Kolaudácia je naplánovaná na koniec augusta 2022. Predajná cena bez DPH 164.083€. Cena s DPH je 169.900€ vrátane provízie pre RK a kompletného právneho servisu. Cena parkovacieho miesta 2500 eur bez DPH (3000 eur s DPH)

TECHNICKÉ ÚDAJE:


Byty sú vybavené vlastným elektrickým kúrením + v každej izbe sa nachádza rekuperačná jednotka. K výbave patrí aj predpríprava na klimatizáciu. Okná sú hliníkové. Prevádzkovateľ optického internetu je operátor Telekom. Odhadovaný mesačný náklad na energie je 120 eur.

BONUSOM tejto ponuky je bývanie v novostavbe, v príjemnom prostredí v pokojnej časti mimo hlavného mesta, s dobrou dopravnou dostupnosťou (len 1km od napojenia na D4R7), všetko v spojení s krásnou prírodou.

© Fotografie s textom a video sú autorským dielom a majetkom spoločnosti ABERTAL REALITY s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Zoznam nehnuteľností v projekte

Ponuka bytov

Číslo Počet izieb Obytná plocha Podlažie Balkón/Lódžia Terasa Celková plocha Cena Stav
LA - A2 2 58 m² 2 áno áno 69 m² 196,900.00 € voľný
LA - A1 2 58 m² 2 áno áno 69 m² 196,900.00 € voľný

ABERTAL REALITY ponúka EXKLUZÍVNE na predaj I. etapu výstavby bytov v modernom polyfunkčnom centre L-Activity residence.

V tejto etape sú dostupné 2-izbové byty s vlastným parkovaním v žiadanej lokalite len 2 km od Bratislavy, v tesnej blízkosti národnej prírodnej rezervácie Šúr.

Súčasťou polyfunkčného centra L-Activity Residence sú športové haly, kozmetika, pedikúra, masér, kaderníctvo, ale aj kaviareň a veľká záhrada, ktorej súčasťou je workoutové či detské ihrisko. V 2. etape pribudnú nabíjacie stanice pre motorové vozidlá a bicykle.

Blízkosť dopravného napojenia na diaľnicu D1, ako aj D4/R7 (cca 1 km), a poloha priamo pri cyklochodníku JURAVA podčiarkuje výnimočnosť tejto ponuky.

Aktuálne prebiehajú dokončovacie práce. V galériu fotografií sa nachádzajú vizualizácie, ako aj fotografie aktuálneho stavu. Kolaudácia je naplánovaná na koniec augusta 2022.

Chorvátsky Grob - časť Čierna Voda ponúka pokojné a bezpečné bývanie s dobrou občianskou vybavenosťou. Unikátna poloha - priame dopravné napojenie D1, D4/R7, Šúrsky les, sieť cyklochodníkov JURAVA, ako aj výborná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti (JEDNOTA, pošta, tenisové kurty, bankomat) spĺňa požiadavky moderného bývanie, kde sa snúbi kompletná infraštruktúra s možnosťou aktívneho oddychu.

V CHG časti Čierna Voda navyše nájdete miestne obchodíky, drogérie, zelovoc, ale aj supermarket TESCO. Ak preferujete nákupy “pod jednou strechou” v OC Monar nájdete napríklad aj slovenské potraviny Farmársky Košík, lekáreň, DM drogériu, kaderníctvo, domáce potreby, železiarstvo, výbornú piváreň či kaviareň. Samozrejmosťou je reštaurácia, pizzéria a mnohé ďalšie služby. V obci nájdete aj modernú školu s rozšírenou výučbou anglického jazyka metódou CLIL či škôlku.
Športové vyžitie ponúka viacero prevádzok - od plávania pre najmenšie detičky, cez štúdio tanca, pohybové či zážitkové centrá, ale aj tenisové kurty. Výborné možnosti aktívneho odpočinku poskytuje národná prírodná rezervácia ŠÚR, ako aj neďaleké Malé Karpaty popretkávané turistickými trasami, cyklochodníkmi, s možnosťou nenáročných prechádzok či opekačiek s rodinou alebo priateľmi.

Podrobné informácie

Začiatok03/2022
Ukončenie08/2022
Počet2
Výmera58 - 69 m²
Aktuálny stav projektuvo výstavbe
Počet poschodí2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Vykurovanievlastné
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zdrevostavba
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PP-22 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

ABERTAL REALITY s. r. o.
Stromová 13587/9A, Bratislava 831 01

Realitná kancelária je overeným členom ZRKS

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska
+421904.. zobraziť +421904403222
Ing. Pavol Polaček

Ing. Pavol Polaček

+421904.. zobraziť +421904403222
backOFFICE.Sk