Luxusná chata v lone prírody Hnilčík Slovenský raj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
76 m²
561 m²
predaj - Chata - Novostavba
189.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2695x zobrazená v zozname / 206x zobrazená detailne / 206x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8275 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ LUXUSNÝ ZRUB - CHATU situovanú v krásnom prírodnom prostredí v obci Hnilčík, cca 15 km od mesta Spišská Nová Ves. v susedstve Národného parku Slovenský raj. Zrub sa nachádza na pozemku s celkovou výmerou 561 m2 pri lyžiarskom stredisku SKI Mraznica (200 metrov ku vleku).

Nehnuteľnosť, kolaudovaná v roku 2014 ako rodinný dom, je riešená ako samostatne stojaci jednopodlažný rodinný dom s podkrovím so zastavanou plochou 74 m2. Zrub je bez podpivničenia, má sedlovú strechu, krytina je keramická škridlica Tondach antracitovej farby. Je dimenzovaný pre potreby trvalého bývania menšej 2-3-člennej rodiny, resp. umožňuje rekreačné ubytovanie pre max. 5 osôb.

Na prízemí za vstupnou predsieňou sa nachádza spoločný priestor kuchyne prepojenej s obývacou izbou s pohodlným sedením a kachľovou pecou. Štýlová kuchyňa je vybavená spotrebičmi (indukčná varná doska, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, chladničkou s mrazničkou) a jedálenským stolom. Súčasťou prízemia je aj kúpeľňa so sprchovacím boxom a samostatným WC. Na poschodie vedie drevené schodisko, kde sa nachádzajú 2 obytné izby s výstupom na balkón s výhľadom na lyžiarske stredisko a šatník, ktorý možno v prípade potreby upraviť na kúpeľnu s WC.

VEĽKOU VÝHODOU JE ZASTREŠENÁ ŠIROKÁ TERASA na prízemí s pohodlným sedením pri veľkom stole alebo posedením v sieti, vonkajší gril. Súčasťou terasy je aj sklad-odkladací priestor využiteľný aj ako lyžiareň. Pozemok poskytuje DOSTATOČNÉ SÚKROMIE - je celý oplotený, z veľkej časti je ohraničený živým plotom. K dispozícii na pozemku je hojdačka, v bezprostrednej blízkosti je obecné ihrisko.

Má napojenie na inžinierske siete - verejná el. sieť, obecný vodovod, kanalizácia je napojená na žumpu. Vykurovanie je zabezpečené duálne: el. konvektormi s možnosťou regulácie na diaľku cez internet, v kúpeľni je riešené ako podlahové a konvektor. Druhým zdrojom tepla je kachľová pec umiestnená na prízemí. Chata je vybavená kamerovým zabezpečovacím systémom. Výhodou je dostatok parkovacích miest priamo na pozemku.

CHATA JE ATRAKTÍVNOU MOŽNOSŤOU PRE REKREÁCIU POČAS CELÉHO ROKA ALE AJ NA TRVALÉ BÝVANIE. JE VÝBORNOU PRÍLEŽITOSŤOU NA PODNIKANIE - UBYTOVACIE SLUŽBY (doterajšie využitie už s dlhoročnou históriou, spokojnými zákazníkmi a výbornými referenciami). Je ideálnym východiskovým bodom pre podnikanie výletov za turistikou do Národných parkov Slovenský raj a Vysoké Tatry, ale aj pre spoznávanie prírodných aj kultúrno-historických pamiatok Spiša (Dobšinská ľadová jaskyňa, Spišský hrad, najvyšší gotický oltár sveta v Levoči). Ponúka príležosť na vynikajúci relax počas celého roka - pešia turistika, cykloturistika, hubárčenie.

V prípade rýchleho konania možná dohoda na cene.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Spišskej Novej Vsi

Inzerovaný chatu v Spišskej Novej Vsi v cene 189.000,- € je o 5.108 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Spišskej Novej Vsi. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Spišskej Novej Vsi.

Pozícia realitnej ponuky

189.000,- €
Cena nehnuteľnosti 77.500,- € 189.000,- €
561 m²
Rozloha pozemku 487 m² 4329 m²
74 m²
Zastavaná plocha 40 m² 241 m²
76 m²
Úžitková plocha 55 m² 250 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku561 m²
Zastavaná plocha74 m²
Úžitková plocha76 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8303 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.