Luxusné apartmány na predaj v Tatranskej Lomnici – KUSZMANNOV BAZÁR

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Tatranská Lomnica
3
12.2023
predaj - Výstavba bytov - Novostavba
Cena v RK +DPH, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

10095x zobrazená v zozname / 272x zobrazená detailne / 272x zobrazená detailne tento mesiac

Elegancia projektu Kuszmannov bazár sa snúbi s neopakovateľnými výhľadmi na Lomnický štít, zjazdovky z Lomnického sedla až do Tatranskej Lomnice, Slavkovský štít, či monumentálnu stavbu Grandhotela Praha v panoráme s Veľkou Svišťovkou. Toto všetko nájdete v srdci Tatranskej Lomnice, kde sa podarilo obnoviť kus histórie v podobe objektu s dvanástimi luxusnými apartmánmi, remeselnou pekárňou a reštauráciou vedľa jedinečného historického Hotela Lomnica.

Viac detailov nájdete na stránke investora https://kuszmannovbazar.sk.

© Text a vizualizácie sú autorským dielom a majetkom Kuzsmannov Bazár a realitnej kancelárie LIVIANTE, s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Zoznam nehnuteľností v projekte

Ponuka bytov

Číslo Počet izieb Obytná plocha Podlažie Balkón/Lódžia Terasa Celková plocha Cena Stav
E2 2 55.41 m² 2 nie nie 66.76 m² Cena v RK voľný
C3 2 78.7 m² 3 nie nie 78.7 m² Cena v RK voľný
A2 2 41.96 m² 2 nie nie 41.96 m² Cena v RK voľný
C2 2 53.79 m² 2 nie nie 53.79 m² Cena v RK voľný
D2 3 63.08 m² 2 nie nie 63.08 m² Cena v RK voľný
A3 2 55.41 m² 3 nie nie 55.41 m² Cena v RK voľný
D3 2 64.49 m² 3 nie nie 64.49 m² Cena v RK voľný
B1 2 55.41 m² 1 áno nie 66.76 m² Cena v RK voľný

Návraty k histórii sú poučné, provokatívne aj inšpiratívne. Preto sa oplatí hľadať zaujímavé paralely a prenášať ich do našej súčasnosti. Práve na pôdoryse dnešného Hotela Tatry v Tatranskej Lomnici postavil Július Kuszmann z Kežmarku Kuszmannov bazár. Písal sa rok 1896 a išlo o prvú predajňu v Tatranskej Lomnici so širokým sortimentom potravín.

Dnes sa však začína písať jej nová éra. Citlivou rekonštrukciou pôvodného historického objektu vzniklo v tejto budove dvanásť luxusných apartmánov. Historickú architektonickú „pamätníčku“ oživil novší štýl art deco v spoločných priestoroch, moderné smart technológie v apartmánoch, ktoré sa postarajú o komfort, bezpečnosť a umožnia ovládať váš apartmán aj v čase, keď sa v ňom práve nenachádzate.

Nostalgickou spomienkou na pôvodný Kuszmannov bazár z konca 19. storočia je aj štýlová predajňa remeselnej pekárne s cukrárňou v suteréne objektu. Na prízemí objektu vznikla malá reštaurácia, kde nájdete remeselné pivo z produkcie Pálffy Brauerei (PaB) v spojení s kvalitnou gastronómiou s rukopisom Hotela Lomnica.
V blízkosti Kuszmannovho bazára sa nachádza Hotel Lomnica, ktorý pre pohodlie majiteľov a hostí apartmánov ponúka širokú škálu služieb. Dokonca Váš apartmán môžete dať profesionálne vyťažovať/spravovať prostredníctvom Hotela Lomnica a dosiahnuť tak zaujímavé zhodnotenie Vašej investície. Marketing, efektívne obsadzovanie, služby recepcie, starostlivosť a komunikácia s hosťami či upratovacie služby sú samozrejmosťou.

Jedinečné apartmány Kuszmannov bazár napĺňajú predstavu elegantného a luxusného bývania v srdci Tatranskej Lomnice. Výnimočnosť apartmánov podčiarkuje práve miesto, kde sa nachádzajú. V centre kúpeľného parku, na promenáde medzi Hotelom Lomnica a pôvodným Kúpeľným domom, v objatí ticha a zelene, s famóznym výhľadom na dominantný Lomnický a Slavkovský štít.
Tatranská Lomnica a jej okolie ponúka bohaté možnosti športovania. Na bicykli môžete do prírody vyraziť priamo z apartmánu. Vo Vysokých Tatrách je k dispozícií 39 značených cyklotrás a dĺžkou viac ako 300 km. Tenisová hala sa nachádza hneď za rohom. V blízkostí apartmánov, vo Veľkej Lomnici, funguje vyhľadávaný golfový areál Black Stork. V zime si v Lomnickom sedle si užijete lyžovačku, ktorá spĺňa predstavy aj náročných klientov. Len pár metrov od apartmánov Kuszmannov bazár vás čakajú upravené bežkárske trate v rámci jazdeckého areálu v Tatranskej Lomnici: bežkárska trať Kolbisko – Tatranská Lomnica a bežkárska trať Starolesnianske lúky – Tatranská Lomnica.

Predajná cena každého apartmánu zahŕňa dizajnový štandard navrhnutý architektmi projektu. V cene sú drevené okná, krásne drevené podlahy, prvotriedne sanitárne zariadenie kúpeľní, kvalitné obklady a dlažby, prípravu na klimatizačný systém, podlahové kúrenie zapojené do smart home systému s možnosťou pridávania ďalších prvkov ovládania domácnosti. Ak máte záujem o nadštandardné zariadenie, jeho nacenenie bude stanovené po vzájomnej konzultácii.

V apartmánoch budú podľa výberu klienta použité smart home riešenia a inteligentná technika od nemeckého výrobcu Gira – okrem klasických vypínačov tiež ovládanie cez nástennú centrálnu ovládaciu jednotku – tablet v apartmáne resp. automatizovane prostredníctvom inteligentných snímačov teploty, pohybu, či nastavením časových plánov.
Spoločné priestory: lyžiareň/sklad bicyklov v suteréne domu, gresová protišmyková dlažba, kamerový systém a monitorovanie exteriéru napojené na bezpečnostný systém v Hoteli Lomnica, osobný výťah pre 6 osôb, každý apartmán má jedno vonkajšie parkovacie miesto a prístup na parkovisko cez automatickú závoru.

Budúci vlastníci apartmánov Kuszmannov bazár majú, v spolupráci s dizajnérom projektu, možnosť zvoliť si materiály a prispôsobiť dizajn svojim vlastným predstavám a potrebám. Investujte do nehnuteľnosti vo vychytenej lokalite s vysokou návratnosťou. V prípade, že sa rozhodnete váš apartmán prenajímať s jeho vyťaženosťou vám pomôže Hotel Lomnica.

Apartmány v Kuszmannovom bazáre je možnosť zakúpiť aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. Po výbere apartmánu sa realizuje stretnutie s hypotekárnym špecialistom, rezervácia, podpis zmlúv, čerpanie finančných prostriedkov a na záver prevzatie apartmánu do užívania.

Hypotekárny servis zahŕňa vypracovanie ponúk z viacerých bánk a na základe porovnávacej metodiky výber tej najvhodnejšej, prípravu podkladov, vyplnenie žiadostí a komunikáciu. Po kontrole úverových zmlúv a zosúladení termínov medzi bankou aj investorom nasleduje zabezpečenie podkladov k čerpaniu hypotéky v zmysle kúpnej zmluvy.

Poskytované služby: zabezpečenie znaleckého posudku na nehnuteľnosť, vybavenie katastrálneho úradu, výber najvýhodnejšej poistky, vinkulácia poistenia v prospech hypotéky, zabezpečenie právneho servisu pri znižovaní úrokových sadzieb, vyjednávanie s bankami aj mimo fixácie, servis počas celej doby trvania hypotéky.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Začiatok07.2022
Ukončenie12.2023
Počet12
Výmera41 - 91 m²
Počet poschodí3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Oknádrevené
Novostavbaáno

LIVIANTE, s.r.o.
Belániková 6, Bratislava 841 04

Realitná kancelária je overeným členom ZRKS

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska
+421918.. zobraziť +421 918 539 523
backOFFICE.Sk