Malý a útulný domček, Renčišov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Sabinov
Lokalita.: Renčišov
110 m²
900 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
78.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2619x zobrazená v zozname / 335x zobrazená detailne / 335x zobrazená detailne tento mesiac

V krásnej prírode Bachurne, na okraji obce Renčišov je na predaj tento novopostavený útulný domček. Je situovaný na svahovitom pozemku, preto je z neho pekný výhľad na okolitú prírodu. Dom je murovaný z kvádrov a s betónovým základom. Je navrhnutý pre pohodlie trojčlennej rodiny. V podkroví je priestor pre jednu izbu, na prvom podlaží sa nachádza spálňa s naprojektovanou kúpeľňou a chodbička. Na prízemí je kuchyňa spojená s obývačkou, špajza, kúpeľňa, šatník. Dom je vykurovaný inteligentným, elektrickým kotlom napojeným na radiátory. V kuchyni sa nachádza aj piecka na drevo, ktorá dodá celej dennej časti romantickú atmosféru. Je možné ju zameniť za krbovú piecku. Pred vchodom do domu je priestor pre terasu a o kúsok nižšie sú vybudované základy pre bazén. Na pozemku sa nachádza aj parkovisko. Je napojený na domovú ČOV. Stavba je pripravená na kolaudáciu a užívanie. Súčasťou predaja je aj stavebný materiál na dokončenie terasy, zateplenia a i.
Ak máte radi prírodu Bachurne a túžite po vlastnej víkendovej chate v tejto malej dedinke, kde máte na skok lyžiarske stredisko Buče, toto je veľmi vhodná investícia!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Renčišove

Inzerovaný rodinný dom v Renčišove v cene 78.000,- € má priemernú cenu rodinného domu v Renčišove. Rozloha má priemernú rozlohu rodinného domu v Renčišove.

Pozícia realitnej ponuky

78.000,- €
Cena nehnuteľnosti 78.000,- € 209.000,- €
900 m²
Rozloha pozemku 720 m² 2353 m²
110 m²
Úžitková plocha 75 m² 180 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku900 m²
Úžitková plocha110 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288940928799 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.