Moderný nízkoenergetický 4-izb.bungalov, Veľké Blahovo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Veľké Blahovo
109 m²
711 m²
4
nie
verejný vodovod
nie
230/400V
áno - 1
predaj - Rodinný dom - Novostavba
229.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12207x zobrazená v zozname / 727x zobrazená detailne / 411x zobrazená detailne tento mesiac

Centrum realít Vám ponúka novostavbu moderného tehlového 4-izbového bungalova v pokojnej a zastavanej ulici obce Veľké Blahovo vzdialenej len 2 km od mesta Dunajská Streda a 40 km od centra hlavného mesta. Cesta autom do Bratislavy (Ružinov) trvá vďaka rýchlostnej komunikácii R7 len 26 minút. Veľkým prínosom je i vlakové a autobusové spojenie priamo v obci.

Nízkoenergetický rodinný dom s úžitkovou plochou 108,55 m2 sa rozprestiera na pozemku o výmere 711 m2. Prislúchajú k nemu 3 parkovacie miesta, úložný priestor v podkroví (cca 20 m2) a vlastná príjazdová cesta.

Bungalov je vynikajúco prakticky riešený, má oddelenú dennú časť od nočnej. Pozostáva z rozľahlej obývacej izby spojenej s jedálňou a kuchyňou so špajzou do moderného veľkopriestoru s výstupom na prekrytú terasu a do záhrady. Taktiež zo spálne s vlastným walk-in šatníkom, z dvoch detských izieb s vybudovanými výklenkami pre vstavané skrine, z kúpeľne s vaňou, umývadlom, WC a sprchovacím kútom, z technickej miestnosti, zo samostatného WC s malým umývadlom, z chodby s priestorom pre rolldor šatník a zádveria taktiež s priestorom pre veľkú vstavanú skriňu. Samozrejmosťou je predpríprava na krb v obývačke.

Technické informácie: tehla 30 cm, zateplenie obvodu expandovaným polystyrénom 15 cm, stropná izolácia 20 + 20 cm, podlahová izolácia 10 cm, strešná krytina Terran, kvalitné plastové 6 komorové okná zn. Kömmerling s izolačným trojsklom, vchodové bezpečnostné dvere vo farbe, predpríprava na krb, alarm, videovrátnik, bránu na elektrický pohon.

Rodinný dom ponúkame v stave holodom s možnosťou dokončenia na kľúč (plávajúce podlahy, dlažba, dvere so zárubňami a kľučkami, kúpeľňa, samostatné WC) + cca 10.000,-€. V prípade záujmu a po dohode so staviteľom je možnosť dokončenia domu na kľúč – zhotovenie kuchynskej linky, krbu, kompletná inštalácia alarmu, exteriérových žalúzií atď..

Kúrenie a ohrev vody zabezpečuje tepelné čerpadlo, do domu je zavedená mestská voda, kanalizácia je riešená 12 m2 žumpou, k dispozícii je optický internet.
Pozemok bude kompletne oplotený (betónové panely) s hrubou úpravou terénu.

Dokončenie a kolaudácia sú naplánované na máj 2024.

Predpokladané mesačné náklady budú vďaka tepelnému čerpadlu a kvalitatívnemu vyhotoveniu stavby veľmi nízke - do 100€.

Bungalov sa nachádza vo veľmi príjemnej a pokojnej lokalite, len tri minúty autom od okresného mesta Dunajská Streda s kompletnou občianskou vybavenosťou.

V prípade záujmu o obhliadku, bližšie informácie alebo viacej fotografii som Vám kedykoľvek ochotne k dispozícii.

Kontakt:


Petra Pilátová ,


CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.
Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:


- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Veľkých Blahove

Inzerovaný rodinný dom vo Veľkých Blahove v cene 229.000,- € je o 19.552 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu vo Veľkých Blahove. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu vo Veľkých Blahove.

Pozícia realitnej ponuky

229.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
711 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²
141 m²
Zastavaná plocha 42 m² 1174 m²
109 m²
Celková rozloha 55 m² 2370 m²
109 m²
Úžitková plocha 1 m² 566 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku711 m²
Zastavaná plocha141 m²
Celková rozloha109 m²
Úžitková plocha109 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetoptika
Vykurovanieáno
Terasaáno - 1
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--76 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny