Multifunkčný objekt, centrum Spišská Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Duklianska
143 m²
137 m²
predaj - Obchodné priestory
185.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1716x zobrazená v zozname / 253x zobrazená detailne / 253x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8054 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ MULTIFUNKČNÝ OBJEKT VHODNÝ NA PODNIKANIE ALE AJ BÝVANIE nachádzajúci sa v bezprostrednej blízkosti centra mesta Spišská Nová Ves. Dvojpodlažná budova má zastavanú plochu 137 m2, celková podlahová plocha na dvoch podlažiach je 143 m2 (107+36), plus k dispozícii je aj priestor povaly (cca 50 m2). Objekt má polyfunkčné využitie, môže byť využitý ako: ambulancia, kaderníctvo, kancelárske, obchodno-prezentačné priestory, administratívne sídlo firmy či priestory pre akékoľvek služby (napr. právna kancelária), prípadne AJ INVESTIČNY OBJEKT na ďalší prenájom. Výhodou je veľká PRESKLENNÁ PLOCHA - OKENNÝ PORTÁL S DVERAMI A VSTUP PRIAMO Z CHODNÍKA. Nehnuteľnosť sa nachádza pri hlavnej ceste v smere do centra mesta, je dobre viditeľná, prevádzka sa môže ľahko dostať do povedomia zákazníkov.

Objekt tehlovej konštrukcie BOL KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ od roku 2020. Ponúka sa na predaj v štádiu holobyt - bez interiérových dverí, podláh. V rámci rekonštrukcie bola vybúraná a domurovaná predná časť objektu, nanovo realizované celé jej zastrešenie, kompletne rekonštruované zaizolované nové podlahy (cementový poter) s podlahovým vykurovaním na prízemí a poschodí, nové plastové okná, nové omietky s maľbou, hliníkový dverný portál pri vstupe, kompletne nová elektroinštalácia vrátane spínačov, rozvody vody a odpadu, zrealizované slaboprúdové kabeláže pre prevádzku modernej kancelárie, nové ústredné vykurovanie s rozdeľovačmi a novým elektrickým kotlom, bojler.

Objekt je dispozične riešený nasledovne: vstup priamo z chodníka možný cez presklenný portál alebo samostatný vstup cez vstupné dvere, predsieň (čakáreň), chodba, 2 miestnosti (50 m2, 16 m2), WC, kúpelňa s WC. Na poschodie vedie kovové schodisko, kde sa nachádza izba (25 m2), kúpeľňa s WC, technická miestnosť s kotlom.

DISPOZÍCIA vnútorného priestoru môže byť ešte UPRAVENÁ PODĽA INDIVIDUÁLNYCH POŽIADAVIEK (napr. delenie miestností). ZÁROVEŇ JE AJ MOŽNOSŤ FINALIZÁCIE STAVBY PRE KLIENTA, REALIZÁCIE NA KĽÚČ.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Spišskej Novej Vsi na ulici Duklianska

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Duklianska v Spišskej Novej Vsi v cene 185.000,- € je o 2.025 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Spišskej Novej Vsi. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Spišskej Novej Vsi.

Pozícia realitnej ponuky

185.000,- €
Cena nehnuteľnosti 47.000,- € 185.000,- €
143 m²
Úžitková plocha 90 m² 540 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku137 m²
Zastavaná plocha137 m²
Úžitková plocha143 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8400 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.