MYTO POD ĎUMBIEROM - Chata s výhľadom na lyžiarské stredisko

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Mýto pod Ďumbierom
93 m²
220 m²
2
studňa
nie
230/400V
nie
ČOV
predaj - Výstavba domov - Novostavba
od 199.000,- € vrátane realitného a právneho servisu, +DPH, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

287115x zobrazená v zozname / 4417x zobrazená detailne / 350x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3 rodinné domy ideálne využiteľné ako reakreačný dom na oddych v kopci s výhľadom na lyžiarske stredisko a bajk park Myto pod Ďumbierom. Tieto útulné rekreačné domy sa nachádzajú v tichej obci Mýto pod Ďumbierom, v blízkosti lyžiarskeho strediska, ktoré je cez leto využívané ako bike park. Okolie ponúka množstvo príležitostí na aktívny oddych počas celého roka.

OKOLIE, možnosti využitia


V blízkosti obce Mýto pod Ďumbierom sa nachádza množstvo turistických a cyklistických trás, ktoré ponúkajú nádherné výhľady na okolitú krajinu. Okolie je tiež bohaté na množstvo ďalších zaujímavých miest, ktoré sa oplatí navštíviť, ako napríklad jaskyne, historické pamiatky alebo kúpele. Toto je výborná príležitosť získať útulný rekreačný dom v krásnom prostredí, ktorý vám umožní vychutnať si čaro horského života. Nechajte sa očariť prírodou a získajte si tento skvelý dom pre seba! Tento dom nie je len útulné miesto na oddych, ale je aj skvelou investičnou príležitosťou na prenájom. Dom je SMART, čo znamená, že máte možnosť nastaviť vykurovanie na diaľku a riadiť prenájom z pohodlia vášho domova.

STAV, DISPOZÍCIA


Momentálne sú domy vo výstavbe a ukončenie sa plánuje na august tohto roku (08/2023). K dispozícii sú (3) tri rodinné domy a ku každému prislúchajú (2) dve vyhradené parkovacie státia, čo zaručuje dostatok miesta pre vaše rodinné auto aj pre hostí.
DIPOZÍCIA: dom dispozične pozostáva z 2 podlaží, na prízemí sa nachádza obývacia miestnosť s jedálňou a kuchyňou + WC a zádverie a sklad(využiteľný cez zimu na lyže, cez leto na bicykel). Na poschodí sa nachádzajú 2 izby a kúpeľňa a balkón pozdĺž celého poschodia. Súčasťou každého domu je aj prestrešená terasa na prízemí rodinného domu.

VÝMERY a CENY:


DOM "A": dom: 71,03m2 + 10m2 balkón + terasa: 17m2 + pozemok: 220m2: 229.166€ + DPH (možnosť odpočtu)
DOM "B": dom: 65,99m2 + 10m2 balkón + terasa: 17m2 + pozemok: 220m2: 199.000€ + DPH (možnosť odpočtu)
DOM "C": dom 68,73m2 + 10m2 balkón + terasa: 17m2 + pozemok: 220m2: 229.166€ + DPH (možnosť odpočtu)
Interiér je dobre navrhnutý a ponúka všetky moderné vybavenia, ktoré potrebujete na príjemný pobyt.

Toto je výborná príležitosť získať útulný rekreačný dom v krásnom prostredí, ktorý vám umožní vychutnať si čaro horského života. Nechajte sa očariť prírodou a získajte si tento skvelý dom pre seba!

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zhrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 66€, poplatky za overovane podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Ak máte záujem o obhliadku nehnuteľnosti alebo viac informácií, neváhajte nás kontaktovať.

Vaše hodnotenie ponuky

Zoznam nehnuteľností v projekte

Ponuka domov

Číslo Počet izieb Obytná plocha Zastavaná plocha Rozloha pozemku Celková rozloha Cena Stav
DOM A 3 98 m² 50 m² 220 m² 220 m² 229,166.00 € voľný
DOM C 3 96 m² 50 m² 220 m² 220 m² 229,166.00 € voľný
DOM B 3 93 m² 50 m² 220 m² 220 m² 199,000.00 € voľný

Mýto pod Dumbierom je obec v Nízkych Tatrách, ktorá je ideálnou destináciou pre rekreáciu v prírode. Okrem vlastného lyžiarskeho strediska ponúka táto lokalita množstvo možností na aktívny oddych. V obci sa nachádza aj lyžiarske stredisko, ktoré poskytuje možnosti pre začiatočníkov aj skúsenejších lyžiarov. Okrem toho sa v blízkosti obce nachádza aj lyžiarske stredisko Tále s niekoľkými zjazdovkami. Pre milovníkov cyklistiky je k dispozícii bike park s množstvom zjazdových tratí a skokov. Turistické trasy vedúce okolo Mýta pod Dumbierom poskytujú nádherné výhľady na okolitú prírodu. Celkovo je Mýto pod Dumbierom miestom, kde si môžete skutočne oddýchnuť a užiť si krásy slovenskej prírody.

Domy sú sa odovzdávajú v štádiu holodom, v prípade záujmu o možné dokončiť "na kľúč"

Po dokončení skolaudovaní bude stavba zapísaná ako rodinný dom, v prípade záujmu je možné financovanie aj prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Podrobné informácie

Ukončenie31.08.2023
Počet3
Výmera93 - 98 m²
Aktuálny stav projektuvo výstavbe
Počet poschodí2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
KanalizáciaČOV
Internetlokálny poskytovateľ
Vykurovanievlastné - elektrické
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zateplený objektáno
Energetický certifikátáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LM-15 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Domy pre ľudí s.r.o.
Blagoevova 9 , Bratislava 85104

Realitná kancelária je overeným členom ZRKS

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska
+421940.. zobraziť +421940947943
backOFFICE.Sk