NA PREDAJ 2-IZB. BYT (48m2), SENICA - ROBOTNÍCKA UL.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: Robotnícka
51 m²
7
prízemie
2
pôvodný
predaj - 1-izbový byt
Cena v RK dohoda na cene možná
Ponúknite vlastnú cenu

10750x zobrazená v zozname / 753x zobrazená detailne / 336x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE V AVORY Realitné Centrum ponúkame na predaj 2 - izb. byt so slnečnou orientáciou a bezbariérovým vstupom až k vstupným dverám bytu. Nachádza sa na prízemí bytového domu s pekným okolím plným zelene, zastávkou MHD kúsok od domu, cesta do centra mesta trvá cca 5 min. chôdze. Je ideálnym riešením bývania pre seniorov, no polohou a vďaka nízkym prevádzkovými nákladom je vhodný aj ako investičný byt.
Veľká izba v byte disponuje dvomi oknami, čo umožnilo priečkou vytvoriť dve samostatné, plnohodnotné izby so samostatným bstupom a oknom.

Dispozícia bytu je veľmi dobrým základom pre rekonštrukciu, inšpiráciou vám môžu byť priložené vizualizácie.

► Podlahová plocha bytu 48m2 + komora 2,2m2 + pivnica



● pôvodný stav
● orientácia – okno kuchyne a jednej izby orientované na východ, okno druhej spálne na severnú stranu
● prízemie
● dispozícia: – chodba z ktorej je vstup do spálne, kúpeľne a WC a zároveň vstup do kuchyne a z nej sa vstupuje do obývačky
● správca: Službyt, mesačné náklady vrátane zálohového predpisu pre správcu 120€ /2 osoby, elektrika 20€, ( plyn 7€/ štvrťročne)
● zaplatením kúpnej ceny k dispozícii

V bytovom dome majú susedia dobré susedské vzťahy, spoločné priestory sú udržiavané, čisté, otváranie vstupných dverí na elektronického bytového vrátnika. Byt je bez tiarch, kúpu je možné riešiť hypotékou, zaplatením kúpnej ceny voľný.

Túto ponuku nájdete výhradne v AVORY Realitné Centrum . © AVORY Realitné Centrum - text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum.

Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici.

Cena je konečná, vrátane provízie a kompletného právneho a katastrálneho servisu. Zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Prevediem Vás cestou k vášmu novému domovu odborným, moderným a transparentným spôsobom. Teším sa na spoluprácu.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha51 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Balkónnie
Pivnicaáno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknádrevené

Vaše hodnotenie ponuky