Na predaj: 3 izbový byt + LOGGIA + PIVNICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
59.27 m²
neuvedené
3
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
92.000,- € dohoda na cene možná
Ponúknite vlastnú cenu

947x zobrazená v zozname / 113x zobrazená detailne / 0x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj 3 izbový byt vo výmere 59,27m2 s loggiou a pivnicou.

Nachádza sa v lokalite plnej zelene, v okrajovej časti mesta Levice. Je po kompletnej rekonštrukcii vrámci ktorej boli menené nové rozvody vody, elektriny, odpadu, plastové okná, stierky a maľovky, laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou, nové interiérové dvere s obložkami, murované bytové jadro s obkladom a dlažbou.

Dispozične je riešený nasledovne: vchádzame do chodby. Oproti je bytové jadro, kúpelňa s vaňou a samostatné wc. Po pravej strane je vstup do kuchyne a detskej izby. Naľavo chodbou prechádzame do obývacej časti bytu, za ktorou sa nachádza spálňa s výstupom na loggiu.

Len pár minút od bytového domu, v pešej dostupnosti, sú: MŠ, ZŠ, pošta, potraviny, obchody a služby... Parkovanie je možné v celom okolí bytového domu.

V prípade, že sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle: a dohodnite si obhliadku Vášho nového, pekného domova ešte dnes. . .


Miroslava Babocká


+
Time4dreams

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha59.27 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Oknáplastové