Na predaj 3 izbový byt s loggiou, Studenohorská - Lamač

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Lamač
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Lamač
Lokalita.: Bratislava - Lamač
Ulica.: Studenohorská 5
67.5 m²
6
4
3
čiastočne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
215.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2271x zobrazená v zozname / 295x zobrazená detailne / 295x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3-izbový byt na Studenohorskej ulici v Lamači, Bratislava
Byt s celkovou výmerou 67,5 m2 + 6,95 m2 loggia sa nachádza na 4. poschodí 8-poschodového bytového domu. K bytu prislúcha aj pivničná kobka v suteréne domu.

V rámci rekonštrukcie boli vymenené plastové okná v kuchyni a dvoch spálňach.V byte sú nainštalované bezpečnostné dvere a klimatizačná jednotka, ktorá zaisťuje príjemnú teplotu počas celého roka. Modernizáciou prešlo aj Wc a kuchyňa.

Dispozícia a rozloženie bytu:


Vstupná chodba bytu je dostatočne priestranná a slúži ako centrálny uzol, z ktorého je prístup do všetkých obytných miestností. Na pravej strane sa nachádza kuchyňa s jedálenským kútom, ktorá má praktické usporiadanie. Oproti kuchyni sú situované samostatné WC a kúpeľňa.
Na ľavej strane chodby je detská izba a za ňou je hlavná spálňa. Tieto dve izby sú dostatočne veľké a dobre presvetlené. Obývacia izba je prechodná so spálňou. Z obývačky je vstup na zasklenú loggiu.

Lamač patrí k vyhľadávaným a obľúbeným mestským častiam Bratislavy. Okolie bytu je tichšie a plné zelene, no zároveň sa v pešej dostupnosti nachádza kompletná občianska vybavenosť - školy, obchody, lekárne, reštaurácie, zastávky MHD. Výborná kombinácia kľudu a dostupnosti.

Byt je vhodný pre mladé rodiny či jednotlivcov, ktorí ocenia tichú a zelenú lokalitu v bezprostrednej blízkosti centra.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha67.5 m²
Úžitková plocha67.5 m²
Poschodie4
Počet poschodí6
Počet izieb3
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne

Vaše hodnotenie ponuky