Na predaj Bernecebarati HU

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Szob
Lokalita.: Bernecebaráti
91 m²
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom
102.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

17029x zobrazená v zozname / 1578x zobrazená detailne / 183x zobrazená detailne tento mesiac

Na styku údolia Börzsöny a údolia Ipel, v najsevernejšej osade Peštianskej župy, v krásnom prírodnom prostredí, ponúkame na predaj časť obytného domu podľa návrhu architekta-interiérového dizajnéra, ktorý pripomína gazdovský dom s verandou. , ale vyhovujúci potrebám dnešnej doby tak vonkajším vzhľadom, ako aj dizajnom interiéru.

Budova bola postavená pre svoj vlastný účel a bola dokončená vo vysokom štandarde. Všetky dvere a okná sú jedinečné, svojpomocne navrhnuté, vyrobené v stolárskej dielni majiteľa, z kvalitného dreva.

Časť domu tvorí celokovový apartmán, ktorý zahŕňa dvojlôžkovú spálňu, dve jednolôžkové detské alebo hosťovské izby a priestrannú obývačku s americkou kuchyňou, špajzu, kúpeľňu s WC a samostatné WC.
Obývaciu izbu je možné presklenými posuvnými dverami prepojiť s terasou a ďalšie dve izby majú priame prepojenie na verandu.
Úžitková plocha bytu je 91 m2. Celková výmera pozemku je 838 m2, z toho cca. polovicu je možné oddeliť pre vlastnú potrebu.

Výhodná poloha pozemku poskytuje krásny výhľad na kostolný kopec na západe a na zalesnené hory na východe.

Jedinečne riešený objekt čaká na záujemcov kvalitný interiérový dizajn a udržiavaná záhrada!

Nehnuteľnosť je možné okamžite prevziať do vlastníctva.

Okolie:



V blízkosti pozemku sa nachádzajú aj nákupné možnosti, pošta, škola a škôlka.

Esztergom 40, Balassagyarmat je 37 km od osady, zatiaľ čo susedný Ipolyság je dostupný mestskými službami za pár minút autom.

V okolí osady je veľa lesných turistických miest, električka, cykloturistické ciele, historické budovy a pláž.

Hviezdne exkurzie sa dajú robiť aj do ohybu Dunaja, Börzsöny, jazera Bánki, hradu Drégely a blízkych horských miest (hrady, zámky), keďže Zólyom, Léva a Besztercebánya sú tiež v dosahu. Pribl. Do kúpeľov Gyűgyi, ktoré sú vzdialené 20 km, sa dostanete na bicykli. Rieka Ipoly ponúka možnosť vodných športov (kúpanie, veslovanie, rybolov atď.).


Celý dom je momentálne obývaný jedným majiteľom, pozostáva však z dvoch jednotiek. Kolaudácia je na dva byty. Po dohode je možné odkúpiť aj celý dom.


www.dkom.sk


Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

102.000,- €
Cena nehnuteľnosti 76.000,- € 102.000,- €
91 m²
Zastavaná plocha 91 m² 180 m²
838 m²
Celková rozloha 810 m² 838 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha91 m²
Celková rozloha838 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Zariadeniezariadený
Strechapo rekonštrukcii

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--492 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny