Na predaj rodinný dom v Starej Lesnej, Vysoké Tatry, 625

Štát.: Slovensko
Mesto.: Kežmarok
Lokalita.: Stará Lesná
625 m²
nedokončený
predaj - Chata
279.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

110696x zobrazená v zozname / 5017x zobrazená detailne / 420x zobrazená detailne tento mesiac

Martina Pivarníková z AHURA REALITY, s.r.o. so súhlasom majiteľa ponúka na predaj novostavbu drevodomu pred dokončením v obci Stará Lesná s nádherným výhľadom na Vysoké Tatry.

Popis lokality Stará Lesná:



Stará Lesná je vďaka svojej výhodnej polohe v príjemnom prírodnom prostredí významným turistickým strediskom.

Bližšie okolie poskytuje možnosti pre relax a odpočinok (sú tu 2 kryté bazény, tenisové kurty, sauny, fitness centrá, solária aj golfové ihrisko).
V katastri Starej Lesnej sa nachádzajú viaceré veľké hotely, rekreačné zariadenia, penzióny a osada rodinných rekreačných chát.
Doprava do obce je zabezpečená z oboch smerov. Od Vysokých Tatier prostredníctvom TEŽ (Tatranská elektrická železnica) a autobusom. Od Popradu a Kežmarku prostredníctvom autobusovej dopravy. Iba 17 km od obce je vzdialené medzinárodné letisko v Poprade.
VYSOKÉ TATRY – najmenšie veľhory sveta kde je až 25 vrcholov s výškou nad 2500 m.n.m., spolu s priľahlými pohoriami, Belianskymi a Západnými Tatrami boli v roku 1949 vyhlásené za Tatranský národný park. Obec STARÁ LESNÁ je situovaná pod jeho spodnou hranicou v Popradskej kotline, vo výške 736 metrov nad morom.

5 km Tatranská Lomnica – kryté bazény v okolitých hoteloch, fitnes centrum, sauna, dve 9 jamkové golfové ihriská, minigolf, tenis, krytá tenisová hala, koliba – tatranské špeciality, Múzeum TANAP-u, Botanická záhrada, visutá kabínková lanovka na Lomnický Štít (hvezdáreň) s medzistanicou na Skalnatom Plese.
6 km Starý Smokovec – najstaršia tatranská turisticko-rekreačná osada, dôležité východisko do centrálnej časti Vysokých Tatier, pozemná lanovka na Hrebienok, centrum Vysokých Tatier.
7 km Hrebienok – východzí bod turistických chodníkov, Bilíkova chata, Zamkovského chata, Téryho chata, Zbojnícka chata, Slavkovský štít, Sliezsky dom, Vodopády Studeného potoka…
11 km Kežmarok – mestský hrad, múzeum meštianskej bytovej architektúry, červený evanjelický kostol s kaplnkou Imricha Thökölyho, drevený artikulárny kostol, najväčšia školská knižnica v strednej Európe.
14 km Poprad – centrum podtatranskej oblasti, nákupné centrá, AquaCity – termálne kúpalisko, tobogany, vitálny svet, plavecké bazény. Galérie a múzeum.
16 km Vrbov – termálne kúpalisko s množstvom vodných atrakcií, tobogan.
23 km Štrbské Pleso – najvyššie položené stredisko vo Vysokých Tatrách, východisko viacerých vysokohorských túr (Kôprovský štít, Popradské Pleso, Symbolický cintorín, výstup na Rysy).

Popis rodinného domu:



Rodinný dom sa nachádza na peknom rovinatom pozemku. K nehnuteľnosti sú privedené všetky IS, ktoré sú dostupné v obci ( elektrina, plyn, voda, kanál, optický internet ).

Nehnuteľnosť bola postavená z kvalitných materiálov, takže má tie najlepšie vlastnosti a poskytuje komfortné bývanie počas celého roka.

Pri nehnuteľnosti je samozrejme parkovacie miesto.
Súčasťou nehnuteľnosti je aj voľný pozemok na realizáciu nádhernej predzáhradky.
Kúpeľňa bez zariadenia poskytuje možnosť realizácie podľa vlastných predstáv.

Predpríprava na krb podľa vlastných predstáv


Dispozičné riešenie nehnuteľnosti:

Zastavaná plocha domu je 80 m2 a úžitková plocha je 188 m2 ( z toho balkóny 13 m2 a terasa 45 m2). Pozostáva z dvoch podlaží.

Prízemie:



1x vstupná miestnosť

1x technická miestnosť


1x hala
1x terasa

Prvé podlažie:



3x izba

3x balkón


1x kúpelňa

Odporúčam osobnú obhliadku, čím skôr !!


( Ako sa hovorí, kto skôr príde, ten skôr melie. )

Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na Martina Pivarníková,

V kúpnej cene domčeku s pozemku sú zahrnuté aj všetky poplatky súvisiace s predajom nehnuteľnosti (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať!

Možnosť financovania aj cez hypotéku, s ktorou Vám radi bezplatne pomôžeme a vyriešime za vás z naším odborníkom na financie !!

Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora.

Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

279.000,- €
Cena nehnuteľnosti 199.900,- € 600.000,- €
625 m²
Celková rozloha 625 m² 800 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha625 m²
Stavnedokončený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-753902 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny