Na predaj obchodný-komerčný priestor v Rimavskej Sobote, v centre Sídl

Štát.: Slovensko
Mesto.: Rimavská Sobota
Lokalita.: Rimavská Sobota
Ulica.: L. Novomeského
35 m²
predaj - Obchodné priestory
37.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9920x zobrazená v zozname / 635x zobrazená detailne / 303x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj pekný komerčný priestor v obchodnej zóne Sídliska Západ v meste Rimavská Sobota. Prízemný priestor o rozlohe cca 35 m2 je vhodný na obchodné účely, alebo na prevádzkovanie rôznych služieb. Ideálny je na vlastné podnikateľské účely, alebo aj ako investičná nehnuteľnosť s možnou poskytnutia na prenájom. Hlavná miestnosť sa otvára priamo z frekventovanej pešej obchodnej zóny sídliska. Je v nej namontované umývadlo so studenou aj teplou vodou a sú k dispozícii aj toalety či miestnosť k upratovaniu s výlevkou. V prípade záujmu o väčší priestor, je na predaj aj podobná, susediaca miestnosť.
Cena tejto jednej nehnuteľnosti je vo výške 37.990 eur.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha35 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky